Jösses, jag sitter fortfarande med inlägget om tro och hann inte klart idag heller för nu har jag kastat om en del text efter era kommentarer igår. De är verkligen ett ämne som ger splittrade åsikter – så spännande! Men då vill jag naturligtvis också att mina tankar kring detta ska vara så bra formulerade som möjligt så jag publicerar i eftermiddag….
Men vet ni?!
Ni får hålla tillgodo med poddavsnittet jag publicerade här i arla morgonstund istället.

EKONOMI & FÖRETAGANDE ~ vi har bjudit in Kristins man Jonas

Vad jobbar Kristins man med egentligen och hur är det att vara gift med en influencer?

Marina är sjukskötare hemma med nyopererad man och Kristin är irriterad. Vi funderar över vad man bör tänka på då man startat företag, hur man kan ha en god relation med banken och hur man bör agera under en inflation. 
Vi frågar och Jonas svarar ut ur sitt perspektiv. 
Välkommen till ett avsnitt fullmatat med snack om företagande och en hel del skratt. För livet som företagare är till 90% bland det roligaste och mest spännande liv man kan ha enligt oss!
LYSSNA HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Godmorgon!

  1. Måste säga att de här morgoninläggen är väldigt uppskattade, så trevligt att ha något att läsa till kaffet. Oavsett om det är långt eller “bara” ett hej 🙂 Ska lyssna på podden till eftermiddagskaffet sen. Ha en fin fredag och helg!

    1. Tack . vad roligt att höra! Känns som ett jättebra sätt för mig att få kontinuitet i mitt arbete med bloggen också – att alltid ha ett inlägg ute vid runt 06 🙂