blue _kristin_Lagerqvist-2

I dag kikar en ljummen novembersol in genom våra fönster och jag har ett enormt sug efter ett havsdopp.

blue _kristin_Lagerqvist

Granatäpple och senaste ELLE. Ett nummer fullproppat med inspiration och finheter. Gillar det extra mycket då min vän Malin är på omslaget såklart. Hon och hennes kollegor berättar rakt och ärligt och branschen de jobbar/jobbat i.

Nu har ju jag brutit av granatäpplet sådär snyggt som bästa Sofia Wood. Men, vill du slippa röda stänk på kläderna då du skalar denna vackra frukt så ska du sänka ner den i ett bad samtidigt som du lossar fröna från dess skal. De sjunker då till botten och du kan hälla bort skal och vatten enkelt och bara ha fröna kvar. Eller så gör du så här. 

Jag har läst att granatäpple innehåller en mängd skyddande antioxidanter. Särskilt av sorten flavonoider, vilka ska ha god effekt på vår hälsa. Flavonoider förknippas vanligtvis med kakao, rött vin och grönt te och ger skydd åt hjärta och kärl.

blue _kristin_Lagerqvist-3

I veckan fick en marinblå puff från MELIMELI flytta hem till oss. Jag ska använda den till ett jobb men under tiden har den fått plats i vardagsrummet. Fint, tycker jag!
Det är ju faktiskt min gamla bloggkollega Amelia Widell som står bakom företaget MELIMELI med de populära sofforna. Heja henne och stort grattis till välförtjänta framgångar.

blue _kristin_Lagerqvist-4

Hoppas du har en fin dag.