Jag lyssnade på poddar hela dagen igår då jag körde mellan Stockholm och västkusten. Hade varit på blixtvisit ett dygn för att säga hej till kollegor i branschen på Trädgårdsmässan och äta middag med Hanna Wendelbo. En podd som satte sig extra mycket i innanför bröstet var Alex & Sigges senaste avsnitt. De är briljanta! Sigge är fantastisk då han beskriver sin upplevelse då han lämnar ett möte på sitt barns skola och kör in till vägkanten på vägen hem. Ett måleri i ord, är så imponerad över hur de båda väver ihop sina upplevelser och känslor på ett sårbart, vackert och fantastiskt sätt. En varm rekommendation – lyssna på detta avsnitt. 

Jag åkte hem till Varberg igen både tacksam och glad över alla möten men mest över att jag kom hem till min egen trygghet och plats på jorden. Svängde förbi KLco för att låsa efter Jennie Blomqvist hade varit där och smyckat vår entré med måleri. Blev fantastiskt!
Ska visa såklart.

Men vet ni. Jag hade en hel del hål i väggen efter vi satte upp kaklet – det var en knopplist som togs ner och lämnade detta. Det bästa vore kanske att spackla och måla om väggen men vem tusan har tålamod för det? Jag gick in hos grannen, Röda korset, och handlade lite tavlor i liknande kulörer istället och hängde upp.

Vad tycker ni? Kostade mig bara några tjugor.

Idag har vi öppet igen – alla lördagar 10-14, även på Påskafton.
Ska ni ut på en promenad idag, städa ett skåp, laga mat eller stå i tvättstugan och vika tvätt en stund?

Sätt då i vår podcast i öronen. I detta avsnitt har vi bildmekanikern Jennie Blomkvist som gäst. Vi pratar om rädslor, vänskap, företagande, pengar, humor och mycket mer.

Här är en liten sneak peak från fönstret på mitt jobb och en liten historia om hur Jennie och jag känner varandra. Ni får kanske zooma in för att kunna läsa.
Ha en fin dag nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Om att måla i ord och på fönster

  1. Var är den snygga knopplisten från?
    Du är fantastisk, såg dig på mässan men vågade inte säga det då