Här brinner flitens låga…

Galen vecka. Mir och jag jobbar som tokiga med vår nya hemsida, vår digitala strategi, kommande nyheter & annan vardaglig drift för vår webbshop. Detta blandar vi med möten hos webbdesigner, vår revisor och en coach inom beteendeprofiler samt snabba skypesamtal med vår leverantör i Jaipur.

Vi gör alltid det mesta själva men det vi inte mäktar med lejer vi såklart ut. Revisorstjänster och viss teknisk support till hemsidor är alltid tryggt och klokt att ta hjälp med.

Varberg har visat sig från sin bästa sida denna vecka. Kallt och krispigt med bländande vintersol. Så fint!

Se hur vackert det är i vår hamn. Här ska det fixas för fullt inom de närmsta åren. Staden utvecklas och växer så det knakar!
Här kan du se en liten film om hur planerna för Varberg ser ut.

Coolt va?! Stolt över att bo och verka här.

Vid detta bord har vi suttit och kliat oss i huvudet i många långa timmar. Artikelnummer, struktur och exceldokument är inte vår styrka så vi reser oss upp stup i kvarten och göra roliga saker i mellan. Phu. Det här kommer bli bra så det är klart värt huvudvärken.

Ja, du ser ju. Här brinner flitens låga även efter skymning….

En semla behövs för att peppa upp.

Och lite Dunderhonung såklart. Michelle målar väggar, tak och golv på övervåningen för att få iordning sin reiki- & yoga studio samtidigt och vi delar varma kramar och peppande ord. Så fint att ha så många kloka och kärleksfull kvinnor runt om sig.

Dags för semla. Mir berättade att de godaste i Sverige finns hos Vetekatten i Stockholm
Men jag tror de godaste finns i Halmstad eller Falkenberg, alltså hos Feldt’s bröd eller Borgmästargården.

Kommentarer till “Här brinner flitens låga…

 1. O ja läsk på My´s semlor! Tackar vet jag som bor i Halmstad…. Semlorna blir allt för många och mycket annat från Feldt´s. Kommer du ha en föreläsning snart som man kan boka in sig på I Varberg eller så? Vill sååå gärna komma och lyssna!

  Kram Jennifer från Halmstad

 2. Hejsan semlegalna kvinna! Visste du att Varberg har ett nytt bageri, med supergoda semlor med rostad mandelmassa dessutom, och med mej Emma vid bakbordet. Allt bakat från grunden. Välkommen till oss på Warberg Tomat.
  Tack för ditt fantastiska jobb!🙌 / Emma

 3. Hej! Får man fråga var bordet kommer från? Byggde ni det själva eller hur var det?

 4. Ja, så inspirerande både ni och Varberg som stad är. Har sagt till min man att den staden hade jag verkligen kunnat flytta till och veta att jag skulle trivas. Det är inte många platser man skulle kunna säga så om 🙂

  Kram till dig från mig

  1. Tack bästa!! Det hade varit grymt om flyttlasset gick till varberg en vacker dag… kram

 5. Vill bara rikta ett stort tack till dig för din stora stolthet och vackra bilder över staden Varberg. Jag är uppvuxen här men lämnade staden för 16 år sedan för karriär och storstad. Vilket jag har älskat. Livets prio vänder och jag har två barn och sen snart ett år tillbaka hus i Varberg och pendlar till Göteborg. Jag återvände. Trodde jag aldrig! Problemet har vart just det. Pendla ha kvar allt va storstaden erbjuder och en bild av vad Varberg var för 16 år sedan.
  Tack för att du synligör och ibland övertygar mig och din omgivning om att Varberg är den vackraste platsen man kan bo på. Du får mig att älska min stad på nytt! Men nya ögon. NAMASTE!

  1. Det var verkligen roligt att höra! Tack för att du tog dig tid att lämna dessa rader här 🙂

Kommentarer stängda