Hej! Välkommen till min nya plats i livet – krickelins.se

Aldrig förr har det känts så viktigt för mig att stå på egna ben och känna mig fri.
Jag vill äga mitt egna varumärke – inte ha känslan att jag måste passa in i normen hängande över mina axlar.
Detta är min röst, mitt uttryck och de här kanalerna har jag byggt upp. Jag vill därför  göra det bästa jag kan för att vårda Krickelin så bra som möjligt och då tror jag att bygga upp en egen site är det bästa för mig. Vad tror ni?
Jag vill göra det jag är bra på – inspirera och motivera.
Jag vill få er läsare att finna ljusglimtarna i livet & jag vill dela allt av värde som kommer min väg. Få er  att reflektera och bli varma i magen. Få er att höja blicken och öppna upp er för en mängd kärleksfulla och kreativa möten i livet. Jag vill göra vardagen vacker men samtidigt inte ducka för det svåra i livet. Sött och salt.
Här är det aldrig svart och vitt, eller lagom. Det är lite av allt.

Är så pepp på detta så du anar inte!
Målet är att bygga upp mitt egna mediehus med vanliga blogginlägg varvat med rörlig film, intervjuer med spännande människor, en mängd besök i olika inspirerande hem och fler inlägg om hur det är att vara egen företagare.
Jag vill också skapa fina, roliga och långvariga samarbeten som kan gynna både mina läsare, kunder och mig.
I denna flik kan ni läsa mer om mina arbeten och bli inspirerad ifall ni vill jobba med mig.
Jag har också skapat en flik till er som är intresserade av att boka mig som föreläsare.

Ta dig en kik runt på siten  och kom gärna med synpunkter om vad som funkar bra och mindre bra. Saknas något? Funkar kommentarsfältet så smidigt som jag hoppats?
Kommentarerna är viktiga på en blogg tycker jag – det är kommentarerna som får bloggen levande och en dialog med er läsare betyder otroligt mycket för mig. Jag läser dem alltid och svarar så ofta jag kan.

Jag kommer givetvis fylla på listan med favoritbloggar också. Att länka duktiga kollegor är givet såklart. Ta redan nu en kik bland mina favoriter som redan kommit upp här i högerflanken.

Viktigast av allt – glöm inte lämna ett litet hjärta under varje inlägg du tagit del av så blir det som en mjuk liten hälsning till mig.

Så kul att ha dig här!

Kommentarer till “Välkommen till Krickelin’s

 1. Hej! Läste ditt inlägg om stt inte hittar ätt schampoo som du skrev för ett tag sedan. Tips: prova rassoullera från Marocko, eller getmjölksschampo. Låter kanske underligt men mitt hår och hårbotten mår prima tack vare dessa alternativ. Vanliga schampon är numera bannlysta hos mig. (Obs jag har ingen koppling till dessa produkter, jag är bara en vanlig glad konsument). Handelshuset Källan har iallafall getmjölksschampoot, funkar sååå bra.
  Ha det gott!

 2. Önskar stort lycka till! Blir alltid inspirerad när jag kikar in här 🙂 Är också egenföretagare och är alltid på jakt efter inspiration. Nästa lördag blir det äntligen ett stopp i er fina butik. Fortsatt trevlig helg!

 3. Hej Kristin, o grattis till klokt beslut! Tycker precis som du att det är viktigt att vara fri att forma sitt varumärke som man tänkt sig. Lite feedback( på det jag sett hitintills): Snyggt typsnitt som passar dej men texten är lite svår att läsa, är det typsnittet i sig eller går den att mörka ner lite? Kommentarsfältet måste man scrolla ner till vilket kan bli ett hinder för en följare som vill lägga en snabb kommentar med tanke på antalet kommentarer ( vilket ju i sig är jättekul). All lycka till!

 4. Kul att följa dig här. Du är fantastisk! Hoppas vi ses i sommar kanske, i Varberg. Kramar Maria Fransson ❤️

 5. Åh så härligt att få stå på egna ben och få göra så som de känns rätt i hjärtat! Du är så inspirerande! Ska bli spännande och följa denna resan!

  1. Åh vilken inspirerande start på din nya plattform och jag gillar att du har ett hjärta tillgängligt att trycka på när en tycker att det känns rätt!

 6. Va fint! Passar dig bra att stå på egna ben! 💪❤ Känns lätt att kommentera och bra med hjärtat, men jag hade gärna haft rutan för kommentering över de redan publicerade kommentarerna för att inte behöva scrolla igenom alla andras kommentarer 🙈 men det är ju både och, så klart

 7. Men stort grattis och all lycka till dig och detta projekt! Du detta kommer bli så bra 🦋📸💦🙏🏼💫❤️ Trevlig helg!

 8. Hej! Tycker du är fantastisk som vågar ta steget och är din egen. Jättefin sida med en vacker bild på dig. Lättnavigerad men med lite mörkare text, väldigt ljus på iPhone. Lite ansträngande för ögonen.
  Du är cool! Kram och trevlig helg!

 9. Hej! Textfärgen i inläggen är något för ljus för att läsas på ett behagligt sätt, bara något mörkare hade varit skönt för ögat 🙂
  Kram på dig!

 10. Fint! Bra! Lycka till! Några små tips:

  – Om dig- texten förstår en ju att du har skrivit så blir ännu bättre med ”jag” än ”hon”. I den texten finns även ett grammatikfel (syftningsfel). Det står att du tillsammans med M är 1 person, alltså som att ni gemensamt är 1 människa. Man kan inte vara ”en av” tillsammans med ngn annan. 🙂 detalj bara men.

  – Headern är lite stor och ärligt talat tycker jag dina självporträtt känns ännu mkt finare än den där bilden. Ett foto ger en mkt mer levande känsla än ett porträtt ritat av ett foto och du är ju en helt fantastisk fotograf. 🙂

  – Texten svårläst på iPhone pga liten, grå och med serifer (kanske bara behöver ändra en eller två av de sakerna för att den ska få starkare kontrast. Men alla tre = svårt ihop).

  – Enklare om en får kommentera innan en läst övriga. Alltså rutan ovanför kommentarerna.

  – mediehus är ett ord som oftast används om stora företag som samlar flera redaktioner. Jag förstår liknelsen pga att du ska köra både text och rörligt men det är kanske mer ett produktionsbolag då :).

  1. Men gud. Nu blev fint + bra så litet jämfört med tipsen. Menade inte så. Allt annat är superfint , jättebra och det kommer gå som en dans (gör det ju redan). Önskar dig en lycklig fortsättning på din nya plattform!

  2. Lite grammatik-grejer här och där i de säljande texterna. Jag tycker sånt är skitsamma tbh, dock en grej som folk kommer fatta fel: När det står att du driver butiken ihop med din partner M så framstår
   det som att ni är ett par (att ni driver butiken ihop har du just sagt, därför tolkas partner som kärlekspartner).

 11. Vad roligt! Klart du ska köra ditt eget race och stå på egna ben. Det klarar du galant. Angående feedback har jag mycket lättare för att läsa svart text, just nu är det ganska svårläst, i alla fall för mina 45+-ögon:)

 12. Ska bli spännande att följa dig här! ♡ Stort lycka till! Dock så himla dålig kontrast på texten så det blir svårt att läsa. Jag hoppas det blir bättre.

 13. Men gud så kul med egen site! Stort grattis till ditt nya ställe, ska bli kul att fortsätta följa dig och se vaddå hittar på!

 14. Vilken fin ny bloggsida! Saknade att kunna trycka på ❤️ på förra och enkelt skriva en kommentar – så är mycket nöjd över att det verkar fungera bättre här! Jag försökte någon gång skriva men det fastnade på vägen… Ibland vill man ju skriva något till dig också istället för att bara vara anonym. Är inne och läser din blogg varje dag – den är så fin både för ögat med alla vackra foton och för själen med fina texter!

 15. Självklart följer jag med till din nya blogg, du är ju min favorit! Om du bara visste hur mkt du inspirerat mig genom dina underbara bilder och din känsla för det som är vackert! Dina skildringar av livet, vardag,fest och tankar om både det som är svårt och skönt , känns så fint att få ta del av! Kram

 16. Härlig av du vill vara din egen 🌿 självklart hönger vi med på din nya fina sida.
  Lycka till!
  Varm kram Åsa

 17. Härligt, bra att du blir än mer ”din egen”. Gillar dig skarpt!
  En liten sak att tänka på; byt gärna färg på texten, lite svårläst i mobilen.
  Ha det gott!
  Kerstin

 18. Grattis men snälla ändra färg på texten( ljusgrå). Så svår att se på mobilen.
  Mvh
  Tina

 19. Wow vackra kvinna 💪🏻👍🏻😄Jag blir inspirerad och vill så mycket. Bland annat få igång mitt fotograferande och min egen blogg . Tror inte att jag är entreprenören som bygger något stort men jag vill göra det för min egen skull för att jag tror att jag kan trots mina 52 år 😄 Och det är DU som inspirerar mig så Tack och fortsätt vara den du är
  Kram

 20. Hej,
  Vad häftigt med egen site!
  Såg att någon annan också hade påpekat att texten är för ljus mot den vita bakgrunden, vilket jag håller med om.

 21. Vad roligt, tror det här kommer att bli jättebra! Har följt dig länge men inte lämnat några kommentarer tidigare. Ska bli bättre på det. Efter en första snabb titt så reagerade jag på att det är svårläst i mobil med den ljusa texten. Annars ser det bra ut 🙂

 22. Bra där, men texten är så ljus så jag kan tyvärr inte läsa vad det står. Lycka till med nya bloggen ⭐️

 23. Så underbart detta, grattis till dig och grattis till oss som får följa dig på denna spännande resa. En sån fin sida du redan nu presenterar ♡

 24. Åh va kul!!! Helt rätt beslut tror jag! Ska bli spännande att följa! Har redan nu en synpunkt faktiskt 🙂 det känns lättare om kommentarsfälten kommer före resterande kommentarer, så behöver man inte skrolla igenom alla kommentarer innan man själv kan skriva. Så var det iaf nu när jag skulle kommentera genom iPhonen. Kram

 25. Gratulerer, det hele høres ut som en strålende ide 🙂 Følger deg såklart videre. En liten feedback er at teksten blir litt liten og svak når man leser fra IPhone.

  Men ellers synes jeg det ser superbra ut❤

 26. Grattis! Det blir lite som det var en gång i tiden när jag började följa dig, för tio år sedan. Fint! Jag är förtjust i kontrasterna, svärta mot ljus i både bilder och text. Det som gör livet.

 27. Det här är så fint och fantastiskt! Håller med tidigare kommentar om att du och dina inlägg är en ljuspunkt i vardagen. Du ger energi och inspiration att ta tag i det där viktiga som får det att glimma till hos mig. Det som inte är slit utan lust och varsamt vackert i oss. Och för det är jag så tacksam.

  Den ljusa texten är svår att läsa. Men det kan vara mina ögon.

  Lycka till med allt och fortsätt för guds skull!

  1. Så fint Kristin!

   Men jag håller med om att den ljusa texten gjorde det svårt att läsa på mobilen iaf.

 28. Hej Kristin!
  Så kul att hitta till din nya blogg! Jag hittade till dig idag då jag sökte på inspiration om Sri Lanka. Googlade på resor med barn och fann alldeles fantastiska bilder från er resa dit!

  Här kommer jag kika in fler gånger!

 29. Yes! Har aldrig lämnat dig, från den första gång jag läste din gamla gamla blogg och direkt fastnade för känslan i dina ord och hur du berörde. Hoppas nu att det igen blir ännu mer av det dör jag föll för i början, men oavsett stannar jag. Heja dig!

 30. Stort grattis och lycka till med din nya plattform! Jag har följt dig sedan starten, wow vilken resa du har gjort! Du är en sann inspiratör på många plan. Grymt!
  Kram Sara Bengtsson

 31. Vad kul med egen plats! Ser väldigt trevlig ut och jag ser verkligen fram emot att läsa mer om företagande, ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat.
  Kul också att kunna kommentera utan att behöva logga in och krångla.

 32. Åh va spännande!
  Stort lycka till, älskar din inlägg och din känsla för att förmedla hur du mår samtidigt som du alltid ger mig feel good.
  Trevlig helg, stor kram/Clara

  PS: första gången jag kommenterar. Var så meckigt förut att få till det…

 33. Much better på alla sätt och vis. Helt rätt inställning att ta kontroll över ditt eget varumärke och vad du vill skriva om. Spontant så kunde alla dina fina bilderna gärna vara ännu bredare. Du har säkert många återkommande läsare och då tycker jag att den snygga illustrationen på dig tar för mycket plats. Lägg den ovanför instagramflödet och ha ditt namn snyggt skrivet som header fast kanske bara 100 px hög. Är man återkommande besökare så vill man se nya blogginlägg med en gång.

 34. Tycker redan här är hur fint som helst. Headern är perfekt! Och så gillar jag det “klassiska” kommentarsfältet – Disqus var så deppigt att använda. Det här gör det lite roligare (och enklare) att kommentera. Lycka till!

 35. Din blogg är min favorit! Perfekt att man kan gilla och kommentera utan problem. Lycka till!

 36. Klart vi följer med till din nya, alldeles egna sida! Det kommer bli så bra! Din blogg är min tillflyktsort i vardagen, så fin, så äkta och så inspirerande. Tack!

 37. Åh vad fint det kommer att bli!❤
  Din blogg är en av de finaste med en levande blandning av allt som gör livet värt och även det som är lite tyngre, en varm och inspirerande plats att gå till!
  Jag kommer att följa med spänning och önskar dig ett varmt lycka till ❤🌼💚

 38. Spännande steg du tar, låter helt rätt! Efter att ha snabbkkikat kände jag att texten var lite svag och svårläst jämfört med hur det var förut. Mer grå än svart. Älskar för övrigt alla dina inlägg och din klokskap!

  1. Surfade runt lite till & kan lämna en synpunkt: skulle hellre ha ett jag-budskap än att det står i tredje person, blir distanserat på nåt vis.

 39. Stort lycka till! Plöjde inredningsbloggar förut men det blev för ytligt och för stor kontrast till min vardag (jobbar både yrkesmässigt och volontärt med ensamkommande) MEN din blogg är den enda jag håller fast vid för den GER mig energi och påfyllning. Vacker, inspirerande meningsfull och “på riktigt”. Har även besökt butiken 👌🏻
  Lycka till och keep up the good work!

 40. Åh vad bra med listan med favoritbloggar. Har saknat det, fanns alltid förr i många bloggar. Förövrigt jättefin sida.

 41. Jättefint och lycka till!
  Kan du inte ha en kategori “Resor”? Du gjorde en sådan bra sammanställning på tre dagar i Helsingborg t.ex. och du har tipsat mycket i Florens. Ska till Helsingborg om några veckor och kom att tänka på dina förslag. De hittas om man googlar men kunde vara bra att hitta även på Krickelin’s.
  /Birgitta

Kommentarer stängda