Hej där. Måste inleda det här inlägget med att förtydliga att jag varken skilt mig eller flyttat. Många verkar ha trott det efter detta inlägg där jag citerar Fi Lindfors instagraminlägg om hur lite vi vet om varandra. Jag hade länkat henne och gjort situationstecken men många av er trodde att texten var min egen ändå – beklagar detta.

Inte för att det spelar någon roll. Jag ska kunna separera utan att för den sakens skull berätta det i detta forum men så är inte fallet denna gång. Vi håller ihop. Som två livbojar klamrar vi fast vid varandra genom livet och jag vill inte påstå att allt är gröna skogar jämnt, men nästan. Jag läste någonstans att 95% av alla par som lever med barn som har adhd skiljer sig och jag har varit lite rädd för det – hur våra utmaningar och svårigheter skulle tära på våra relation. Men i vårt fall så är det nog just detta som blir det extra klistret och samtidigt blir irritation och tjafs så oerhört så betydelselöst i mina ögon – vi gör vårt bästa för att undvika det.
Svåraste utmaningen måste vara för Jonas – för  jag har en minst sagt splittrad och impulsiv hjärna – är väldigt snabb frän tanke till beslut och därefter handling. Då kan det vara svårt att hänga med. Men jag vet att han uppskattar den sidan av mig också, det är spännande och roligt med människor som tar sig framåt och utmanar sig själva tycker han. Denna sida finns även hos honom i många lägen så jag antar att vi kompletterar varandra fint.

Ok. Nu släpper vi det. Idag är det lördag och jag ska förbi torget för att köpa ett fång blommor och sedan bege mig till jobbet. Det är så kul att jobba lördagar!
Min familj roar sig med egna saker på förmiddagen och sedan möts vi upp för bastu, middag och mello. En perfekt helg i mina ögon.
Dessa foton har absolut ingenting med texten att göra men det har ni säkert redan räknat ut. Jag hade dem i min mapp på skrivbordet just nu för att jag  skickat dem till ett magasin som ska ha med mig i vår.

Älskar den här buketten. Ska odla alla dessa i år. Rudbeckia, rosenskära, solros och dahlior i gyllene kulörer. Förra året hade jag bara vita dahlior av någon konstig anledning.
Så märkligt – tycker inte om vita dahlior och jag hade nog min absolut sämsta säsong ever i trädgården faktiskt. Allt blev bara dåligt och fult tyckte jag.
Men det hela satt nog inom mig  – jag var slut och kände ingen inspiration. Trädgården var förknippad med så mycket prestation efter jag lanserat min trädgårdsbok så jag tappade helt enkelt lusten.

Den är tillbaka – tack för det!

Jag ska odla rödkål och fänkål igen. Så gott!

Ser fram emot en prunkande och vild trädgård här hemma. Hoppas ni får en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Har du skilt dig och flyttat?

 1. Undrar om det kommer fler workshops med Sofia Vusir Jansson? Lånade hennes bok Hidden Winter och blev golvad. Beställde boken nu (är med på bokrean) och det skulle vara så kul att lära sig lite av hantverket 🌺🌸🌼

 2. Hej, jag har inte Instagram så vet inte nåt om inlägget. Men, att man strider och bråkar i ett förhållande är nog mer normalt än inte?
  Jag och min man har två barn, ett med Adhd det andra högintelligent. Ofta blir det bråk, också igår , jag kände mig ledsen och så säger min man ” vi är ett Team vi arbetar tillsammans”. En familj är också ett arbeite
  Liebe Grüße Maria

  1. Sannerligen – det krävs mycket av båda för att få en bra relation och ett fint familjeliv. Inget är självklart och superenkelt.
   Bråkar med varandra gör vi dock sällan här hemma 🙂

 3. En av förklaringarna till missförståndet kan nog vara beroende på hur man läser din blogg. I Feedly försvann kursiveringen och därför var det svårt att urskilja vad som var vad.

 4. Så fina bilder! Ser också fram emot och önskar en vildvuxen trädgård om några månader!! Gurkblad, physalis och kronärtskocka har iaf kikat upp ur såjorden nu! Först lite mer skidåkning!