Jag knäppte detta foto och sprang ut till bilen där min man otåligt väntade. Med sminkväskan i handen och endast en trosa och t-shirt nerpackad så drar vi ett dygn till Göteborg.

Jonas fick biljetter till Johnossi på Pustervik i julklapp & vi har bokat middag på tant Anton och en natt på Eggers för att göra ett dygn av det. Det var länge sedan nu ~ minns inte när vi var iväg så här sist… Vi flyttade ju ut ur vårt franska hus i januari  helt själva dock men då blev jag sjuk så det räknas inte tycker jag.

Satte på Johnossi på Spotify igår för att komma i rätt stämning men fick stänga av. Så mycket hårdrock och elgitarrer, herregud, får panik av den sortens musik och antar att jag bara hade koll på deras hits och även medverkan i Så mycket bättre. Väldigt typiskt mig får jag lov att säga. Jag är så dålig på att fixa julklapp till Jonas och han är jättebra. Han är ute i god tid och jag får alltid något genomtänkt som jag verkligen behöver men inte fattat själv eller varit för snål för att investera i själv.
Men jag är bra på att fixa mysiga stunder och planera kvalitetstid ~ de små detaljerna tänker jag. Middagar, utflykter, mysiga stunder, hemmaspa och annat härligt för familjen.

Jonas gör små fina gester i vardagen också ~ inte så mycket blombuketter och gåvor men han lägger tandkräm på min tandborste i förväg, värmer upp min bil och fixar med försäkringar och sådant jag inte förstår mig på utan att jag ens bett om det.

Jag sminkar mig och bloggar i bilen för att spara tid. Har jobbat på KLco på förmiddagen och tränat på lunchen så nu kurrar det i magen.  Noterar att det är svårt att lägga eyeliner för mitt ögonlock är rynkigt. Kö på motorvägen, Jonas sitter i sitt tredje telefonmöte och nu börjar det snöa något förskräckligt också. Positiva tankar nu. Ska sätta Johnossi i öronen och försöka komma i stämning ~ försöka gilla när elgitarren går loss.

Uppdatering kl. 07.51 fredag. Gåshud hela konserten ~ Johnossi var otroliga! Antar att all musik är bra live.

 

Kommentarer till “Lite vuxentid i Göteborg

 1. Å, jag uppfattade det också som att du flyttat…skönt att höra att jag missförstått!
  Ha det så trevligt❤️

 2. Så glad jag blev av detta inlägg! jag missförstod dig i tidigare inlägg där du skrev att du flyttat och att ingen visste att du separerat från din man, trodde du menade nu…! Skönt att höra att det inte var så och trevlig helg ❤️

  1. Nej men oj, var det inte tydligt att det var tjejen jag länkad till som skrev det? Hade hennes text inom situationstecken men det kanske inte var tydligt nog…
   Undrar om det är fler som tror jag är separerad och har flyttat nu 🙂

   1. Tenkte akkurat det samme som Helen. Ble virkelig lei meg, men våger ikke kommentere.
    Så godt å høre at dere ikke er skilt, men lever lykkelig samme.
    Du har en veldig fin blogg. Hilsen fra Norge. ❤️

   2. Trodde också det och blev lite förvirrad över hänvisningarna till honom sen.. skönt ni hade en fin helg tillsammans! 💛

    1. Samma här, läste texten flera gånger men fick inte ihop det så började leta situationstecken för att reda ut det. Så inte jättetydligt☺️

Kommentarer stängda