Hej där.
Kom av mig lite i bloggandet efter en ganska så vidrig kommentar i förra inlägget. Kändes bara olustigt här ett tag och jag la mitt fokus på annat i några dagar.
Men skit i det nu – nu är jag tillbaka!

Så här såg min morgonstund ut i fredags. Barnen hade gått till skolan och jag drack kaffe i köket samtidigt som jag gick igenom dagens to do-lista.

Jag är alltid den som smyger ut i köket först, kokar kaffe, ägg och mannagrynsgröt. Och så tänder jag ljus så att det blir extra mysigt för barnen att slå sig ner till frukoststunden.

Denna morgon var extra mysig då jag dessutom hade överraskat 13-åringen med ett helt hårvårdset jag fått i ett pressutskick för ett tag sedan.

Han är väldigt noga med sitt hår och blev superglad. Helt veganska och doftar ljuvligt. Jag själv håller mig till ett strikt hårvårdsprogrm med specialschampo, oljor och inpackningar som nästan ruinerat mig. Mitt hår började gå av för ett par månader sedan och nu vårdar jag det med omsorg.

Efter kaffet packade jag  iordning mig och drog till Brukstorget för att möta upp tjejerna för några timmars rep inför A la Varberg.

Vi repade hos Kreografiska och pratade ihop oss inför lördagens föreställning.

Sedan var det dags att möta Mollie, Merry och Miranda för en fotografering med FGL Store.

Det var rätt kyligt så det blev snabba byten och korta fotostunder.

Vi fick ihop ett riktigt fint material. Den här duken är så vacker!
Jag kommer jobba med att lägga upp de nya fotona under morgondagen.

Hur vacker är inte Mollie i vår linneklänning?! Så jäkla fin!

& den här morgonrocken är helt ny förresten. Kika gärna in på vår hemsida som vi uppdaterat för fullt den senaste månaden.

Idag har jag myst ikap med min familj. Bastat, varit och ätit brunch, gått en lång promenad vid havet och under kvällen drog vi till Göteborg och gick på bio allihop. Så mysigt! Nu sover de och jag ska strax krypa i säng jag också. Hoppas ni haft en bra helg. kram

Kommentarer till “Hej där – fotografering och annat fix

 1. Ville mest bara säga ett sånt hejdundrande tack för att du finns och inspirerar. I tisdags hade 460 högstadie-elever och 200 vuxna samlats på Skärborgarnas hus i Trosa för att diskutera föräldraskap och självkänsla inom ramen för En mjukare kommun. Blev så otroligt många starka möten. Möten som aldrig hade blivit av, om inte jag och min man, läst din blogg och åkt på det första Ett mjukare Varberg. Så tack, sånt himla livsviktigt, tack för allt du gör. Som är verkligt, går att ta på och känna. På alla sätt och vis.
  En varm kram till dig!

 2. Hej!
  Ett litet hårtips som du får dissa om du inte är det minsta intresserad. Jag använder MSM pulver av märket Ion Silver sen ett par år tillbaka och jag har aldrig haft så bra hår som nu. Jag har tappat väldigt mycket hår i perioder ända sedan tonåren, har gjort håranalyser etc men inget fel har nånsin hittats. Har testat en massa olika hälsokostpreparat genom åren men inget som har hjälpt förutom då MSM pulvret. Jag tar en tesked i ett vattenglas per dag men doseringen kan vara individuell. Hjälper också mot värk och allergier. Bara att googla om du känner för att ta reda på mer.
  Puss & kram!

  1. Wow! Vilket bra tips – hade msm – pulver för flera år sedan, ska köpa igen. tack!

 3. Åh jag ska nog försöka ta mig upp tidigare också. Blir en lugnare start än när både 5-åringen och 2-åringen ska hjälpa till samtidigt…
  Ligger oftast kvar så länge jag kan (tills 2-åringen vaknar) men dagen startar oftast mest harmonisk om jag får gå upp själv och fixa i köket utan hjälp. Ska börja i morgon. Tack för inspiration och fina bilder.

  1. Toppen attjag kan inspirera – guld att vara uppe lite tidigare än övriga familjemedlemmar. Låt mig gärna höra hur det gått sedan 🙂 Önskar dig en mjuk vinter

  2. Åh det ska jag också försöka göra Emma! Men det är ju så sköööönt att ligga kvar…. 😆😴

 4. Om man nu ska fortsätta med förra inläggets kommentarsföljetong så tycker jag att Anna har rätt i en sak: att det inte räcker med fina emojis eller texter om att “Nu får det vara nog”. Det gör ju ingen skillnad (även om medvetenhet i sig är bra). Vilken tur då att det finns sådana som Kristin som faktiskt GÖR något. Heja!

 5. Hmm någon här i kommentarsfältet kan inte sluta, släppa och gå vidare. Du kan inte lasta över dina problem på någon annan och ge oss skulden. Du har säkert en hemsk situation men den kan ingen av oss lösa. Ta dig till närmsta Närhälsa eller psykolog app och be om samtalshjälp.

  1. Jag tolkade hennes inlägg som att hon hade två vänner som skulle hjälpa en annan vän att fly och tänkte vad oerhört riskfyllt och respektlöst att skriva ut det på en stor blogg. Jag bad om ursäkt och ändå tar hon upp min “vidriga” kommentar i ett blogginlägg i dag. Jag hade inte skrivit något mer om saken i annat fall.

   Kommer inte skriva något mer inlägg här i alla fall och jag tackar för den s.k. “omtanken”. Lämnar nu.

 6. Vidrig kommentar? Läste du ens mina inlägg sen? Olustigt, är det måhända olustigt att en kvinna från verkligheten skriver?

  Varsågod i alla fall till alla att skriva *styrkekramar * och hur hemskt och vidrigt jag uttryckt mig så kan ni återgå till ert vanliga liv sedan.

  Jag bryr mig inte, jag har verkliga hot att tänka på men Kristin behöver nog lite stöd och uppmuntran efter min vidriga kommentar.

  1. Anna!Ge dig nu!Du sa ju tack o adjö!Svårt att släppa taget?
   Förstår att du har otrevliga saker i din ryggsäck.
   Hoppas att du har ett kvinnligt nätverk,en kvinnogrupp,goda vänner som kan stötta dig!
   Övertygad om att den här bloggare klarar sig bra.Hon fick en ”kärleksboost ”av ca 100 kvinnor i lördags…..i verkligheten,inte på nätet!
   Ta hand om dig!
   Det är den viktigaste uppgiften.
   Inte att slå ner på andra kvinnor.

  2. Vi har sagt hejdå till varandra förra vecka Anna. Hoppas du kan gå vidare och skapa ett fint liv för dig och dem runt omkring dig och att du väljer klokt vilka strider du ska ta i fortsättningen. Lev väl.

Kommentarer stängda