emmavon bromsen__Lagerqvist-6420

Förra året besökte Johanna Bradford och jag ett alldeles särskilt vackert hem med kameran. Och när jag tänker efter så är det nog detta hem som inspirerat mig mest inför flytten till vårt nuvarande hus. Nu när jag tittar på bilderna igen så blir jag återigen alldeles varm i kroppen. Klart jag måste dela med mig här också.

emmavon bromsen__Lagerqvist--3

Här bor Emma von Brömssen med familj. Emma som verkligen har haft ett härligt år sedan vårt besök. Förra hösten släppte hon en bejublad tapetkollektion tillsammans med Eco Wallpaper och i början av året tog hon emot priset som Årets Stjärnskott i Elle Decoration Swedish Design Award. Hon har också hunnit med en alldeles magisk resa till Japan och vad jag har förstått så har de renoverat om lite hemma också… Följer du inte Emma von Brömssen på Instagram så måste du börja. Min favorit!

emmavon bromsen__Lagerqvist-

Tror jag får bjuda in mig själv igen.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6436

Emma jobbar i sin ateljé högst upp i huset och har ett kreativt härligt rum fullt med mönster och tyger.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6287

Emma visade oss lite av hennes arbete.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6291

Älskar allt det blå. Det är ju Emmas tapet som hänger i mitt kontor – Dancing Crane. Jag har också flera stycken av hennes kuddfodral, prints och anteckningsböcker. Hon har en perfekt liten shop för presenter till sig själv eller till den man håller av.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6299

emmavon bromsen__Lagerqvist-6336

Vi blev bjudna på fika i trädgården.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6337 emmavon bromsen__Lagerqvist-6340

Ett av barnen var hemma och överallt fanns det tecken av att det bor en alldeles särskilt konstnärlig familj här. Keramik, teckningar, pennor, penslar låg utspridda här och var och väckte skaparlust…

emmavon bromsen__Lagerqvist-6361

så himla fin!

emmavon bromsen__Lagerqvist-6363

emmavon bromsen__Lagerqvist-6369

Vilda sommarbuketter är de vackraste om du frågar mig.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6370

Måste genast gå ut och plocka mig en egen.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6381 emmavon bromsen__Lagerqvist-6388 emmavon bromsen__Lagerqvist-6410

Att snickra ihop lite träbåtar tillsammans med barnen för att sedan använda grusgången som hav är en strålande idé. Bort med plastiga leksaker i skrälliga färger och in med lite mer naturmaterial i barnens vardag.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6431  emmavon bromsen__Lagerqvist-6441 emmavon bromsen__Lagerqvist-6446

Ett ljust och ombonat kök. Det är så fint att ha hyllor ovanför diskbänken för te och fina koppar. Den där blandaren åker direkt upp på min önskelista.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6448

Många arbetsytor och vackert ljusinsläpp. Snyggt med alla trädetaljer som blandas upp med de dova och ljusa färgvalen också.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6460

Sovrummet. Hjärtat i huset med två ingångar precis som vårt här hemma. Även här har de blå detaljerna letat sig in.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6464emmavon bromsen__Lagerqvist--2

Emma visade en vacker klänning. Minns inte riktigt om det var hon själv som burit den vid vigsel eller om det var någon mosters eller så….

emmavon bromsen__Lagerqvist-6483 emmavon bromsen__Lagerqvist-6485

Jag älskar när det står små bord och tavlor där man minst förväntar sig det i ett rum. Allt blir ju så mycket mer spännande och kul då, eller hur?

emmavon bromsen__Lagerqvist-6514

Här plockade Johanna och jag ihop lite grejer som vi tyckte symboliserade Emma och gjorde en tjusig bird view.

emmavon bromsen__Lagerqvist-6516

Det var det hela. Tusan vilket vackert hem!

Varmt tack till Emma för att jag fick visa bilderna här på bloggen igen.

Här finner du Emma von Brömssen och hennes arbete.