Det går segt med bloggandet denna vecka. Jag har haft en deadline och suttit fast med den de senaste dagarna och igår kom min vän Marina ner. Jag hämtade upp henne i Montpellier och så åkte vi och åt en försvinnande god bagel tillsammans med en Virgin mojito. Mums!

Som alltid när något närmar sig ett slut får jag ångest över att jag inte gjorde bättre ifrån mig. Att jag inte tog till vara på tiden mer, tog vackrare foton och besökte alla platser jag satt på min lista.

Kände likadant i slutet av sommaren. Jag lämnade Varberg med en stor klump i magen och kände att jag kunde gjort allt så mycket bättre.  På jobbet och framförallt med mina foton. Det fanns så mycket bilder jag inte hann ta och nu är det för sent. Hela trädgården har vissnat ner såklart.

Jag fattar inte varför jag håller på så. Kan jag inte bara chilla och vara nöjd med det jag faktiskt gör?
Eller finns det också fördelar med att ställa höga krav på sig själv och vilja göra sitt absolut bästa i alla lägen?
Det tror jag. Men en balans mellan att vara ambitiös och vara nöjd vore ju att föredra.

Gjort är gjort. Här kommer i alla fall ett svep med mobilbilder från senaste veckan.

Grannen vädrar sängkläder ovanför vackert vildvin.

En emaljkanna jag inte köpte. Skulle köpa fatet och ramen som står nedanför men glömde min hög där på backen.

En crêpe med nutella. Såklart!

Var och handlade i grannbutiken.

Köpte frön på en marknad.

Älskar detta. Kan gå runt i cirklar i en evighet och bara insupa miljön.

Vin givetvis. Vi är ju i Languedoc.

Och lite pumpor. Det är ju säsong.

Trötta Boris under bordet. Han börjar bli uttråkad nu. Han vill hem till Varberg och springa med min man vid havet.

Vinbaren här bredvid. Så mysigt och gott!

En blå dörr. Notera den lilla vackra handen.

Kan inte fatta att jag ska lämna det här oh gå mina morgonpromenader längs havet istället.

En rosa toalett. Ångrar att jag inte köpte en sådan här spegel till vårt badrum. De finner man ofta på marknader.

Till exempel här på Marche de Luz.

Gott!

Kommentarer till “höga krav och svep från mobilen

  1. Åh så underbart det har varit att få hängt med på din resa. Antar du bilar hem eftersom du har hund med dig. Tack för att vi fått följa med och sett så mycket fint.

Kommentarer stängda