Innehåller reklam för egen verksamhet

Hudvård är något jag har börjat ta mer och mer på allvar i takt med att min hy blivit sämre då jag blivit äldre. Jag har fått solfläckar, porerna har blivit större och jag har blivit skör och torr. Jag är vansinnigt ointresserad av make up och har bara det mest nödvändigaste i neccesären  – men vill gäna ha bra krämer, skrubbar och masker.

Just nu är dessa mina favoriter. Ansiktsskrubb från L:A Bruket använder jag två gånger i veckan. Då skrubbar jag också kroppen med kaffesump, den blir både mjuk och lite oljigt fet av detta. Annars smörjer jag in mig med kallpressad kokosolja efter dusch. Egyptian Magic tar jag på händer, fötter och läppar då jag lägger mig. Köpte den hos Ballroomblitzz. Brukar ta en kapsel Exuviance på ansiktet innan jag lägger mig också – det sägs vara massa C-vitamin och andra gottigheter som är bra för min hy i den.

Under de senaste månaderna har jag använt Bare Origin Oil under dagarna och ibland på nätterna. De är så himla bra så vi valde att ta in dem i vårt sortiment hos FGL Store. Helt veganska och Fairtrade, gjorda av de bästa handplockade råvarorna. Det är en tjej som heter Nena som står bakom produkterna och vi håller på och pratar om att hon ska ha en workshop hos oss under våren – då kan man komma och göra sina egna oljor kanske. Eller lära sig göra bra masker av helt naturliga ingredienser.

I alla fall. Hemp seed oil är min absoluta favorit och sedan kommer Rose Argan Oil. Tar man dem tillsammans med en toner så sjunker de fint in i huden och lämnar den mjuk och fin. Kika in hos FGL och passa samtidigt på att ta del av en mängd fina priser på varor vi endast har et fåtal kvar av. Vissa är nedsatta med hela 50%.

En helt annan sak. Kan du tänka dig att mitt Palettblad bara blir frodigare och frodigare. Jag ger den endast ljus och vatten och klipper den då och då. Sticklingarna blir då till nya växter som jag ger bort eller placerar ut i hemmet.

Galet vacker växt – älskar färgerna.

@kajsavisual målade av bilden jag tog i december. Vilken talang! Undrar hur många nya plantor det av den här  under 2019.