Nu har det sju dagar sedan mina vänner och jag stod på scenen på Varbergs Teater.
Det  var sannerligen en otrolig upplevelse och jag har behövt några dagar på mig att bearbeta och landa efter A la Varberg innan jag bloggade om det.

Vi var väl förberedda och hade tänkt ut allt i minsta detalj. Allt från vad vi ville lämna för avtryck på scen till vad gästerna skulle få äta och vad de skulle få i sin goodiebag. Jag hade bland annat lagt i ett print från min favoritbrygga och Lovisa gav bort blomfrön från sin trädgård..

Denna dag hade vi Anna Lindblom aka @picpeople med oss för att fota. Så bra att kunna få hjälp med detta så vi kunde fokusera på värdskapet och inte på att dokumentera.

Vi visste att det var många som skulle komma utan sällskap så Anna och jag försökte vara i foajén och hälsa på alla innan föreställningen började.
Efter välkomnande i dörren och ett glas bubbel med en dröm (kaka) så blev det dags att slå sig ner inne i teatern och vi äntrade scenen tillsammans.

Och vilken föreställing det blev!
Jennie drog ner gapskratt med sin debut som ståuppkomiker och vi andra gjorde också vår grej på scen.

Många fina och kloka samtal ägde rum denna kväll – Lovisa och Johanna gjorde verkligen ett fantastiskt arbete då de modererade aftonen med bravur.
Tanken slog mig att man kanske hade förväntningar om att det skulle vara en samling framgångssagor där man rapade prestationer under två timmar men så var det inte alls – temat för kvällen var sårbarhet, rädslor och mod.

Marina delade med sig av sin resa med Strömma Farmlodge – så spännande och bra!

Egentligen vill jag inte dela med mig för mycket av exakt vad som hände på scen eftersom vi har beslutat att göra samma grej igen till våren. Och då vill jag ju att Ni kommer!

Det blev så lyckat och uppskattat – väldigt stolt och glad över det vi skapade tillsammans.

Lisa Pedersen satte tonerna för kvällen och inte ett öga var torrt under hennes framträdanden.

Hurra – vi gjorde det!

Efter föreställningen så gick vi i samlad trupp till Gästis Matsalar där vi fick värmande dryck på innergården. Här var det jättekul att mingla runt och lyssna in hur gästerna upplevde kvällen.

Urval från feedback efter eventet:

“Känner i hela min ryggrad att det steget ni tog med A la Varberg var starten på något stort och väldigt viktigt”

“Ni har påverkat människor på djupet ikväll. Ni fattar inte hur djupt.”

“Så många fina möten – helt magisk fantastisk och alldeles underbart”

Vid åtta slog vi oss ner för middag i den abonnerade restaurangen – Här fortsatte samtalen, musiken och vi alla njöt av en fin kväll tillsammans innan vi dansade hem på Varbergs gator med våra guldiga ballonger i handen, fyllda av energi och värme i bröstet. Så tacksam.

Är du sugen på att gå på nästa A la Varberg i april 2020 så kika in här. Perfekt att önska sig i julklapp tänker jag.

Kommentarer till “Hur gick det?

  1. Åh vilken spännande grej!!!!
    Jag skulle väldigt gärna komma! Ska se om jag kan få med mig någon från Stockholm.

Kommentarer stängda