Hej där.
Timmarna har bara flugit iväg idag och jag måste vidare till min man som väntar. Men innan jag slår ihop datorn vill jag bara kika in här och säga hej och önska er en fin helg.
Så tråkigt då det går dagar utan uppdateringar ju – jag känner direkt att jag missat en av mina dagliga rutiner då jag hoppar över att blogga. Hade egentligen förberett med ett matigt inlägg om A la Varberg men hann inte klart.

Så här kommer något lite rörigt inlägg istället. Har en så himla fin vecka  – fokus på vila, träning, kultur och familjeliv. & så lite jobb på det.

Nu kommer jag inte på något mer att skriva. Sorry. Vill du lämna mig en kommentar om vad du helst ser mig blogga om i december förresten?

Ha en fin helg nu.

Kommentarer till “hej där

 1. Hej!

  Tack för allt du ger!

  Jag önskar inlägg om hur du hittar ditt må bra, lugn, avkoppling bland barn, funktionshinder och trötthet. Just nu orkas bara jobb och familjen med, ny sjukdom i familjen och inget av mina intressen prioriteras av mig längre. Vilket jag inser inte fungerar egentligen i längden.

  Kram, från en trött 2 barns mamma som tyvärr ett av barnet fått en livslång sjukdom och har tappat bort mig ganska så mycket.

 2. Så fantastiskt fin bild!
  En grej jag önskar se är hur din inredningsstil har förändrats genom åren. Jag som följt dig sporadiskt en längre tid skulle gärna se hur det såg ut i dina tidigare hus och hur det ser ut nu. Kan det vara en inspiration kanske?

 3. Trädgården! Hur den ser ut nu. Vad för planer som står fast/nya planer för 2020?
  Vill följa den året runt!

 4. Vardagstips, hur ska man klara december utan att bli hyper stressad. Julinspiration, pyssel av loppis fynd. Fina inlägg från ditt hem uppskattat jag alltid.

  Ta hand om dig. Tack för att du delar med dig av en del av ditt liv.
  Kram sandra

 5. Jag ser framemot att läsa om jultiden (tänker hela advent). Hur ni tänker kring julklappar åt familj och släkt, om du har speciella maträtter och bakverk som alltid ska finnas med. Å så dina fantastiska bilder på köpet.

 6. Miljövänligt julpynt och massa julmys från ditt vackra hem och hur du gestaltar december månad (som kan vara väldigt stressig!) med familjen! Kram och tack för din blogg! Anna

 7. Kommer på mig själv med att känna samma känsla som att om man ska äta paj med vaniljsås när jag går in här om jag inte varit här inne på länge, älskar paj med vaniljsås <3

 8. Blir liksom alltid blir varm i hjärtat när jag läser din blogg och njuter av dina bilder så ❤️
  Tänker att julfriden i år för egen del ska infinna sig med juliga blommor, tallgrenar, massa ljus och mysiga stunder även utomhus. Ska bada i havet och springa i skogen. Sådant som du ofta inspirerar med så sådant ser jag gärna på din blogg. Men fyll den med det du känner, oavsett vad blir bra. Önskar dig en fin helg.

 9. Leser din blogg hver dag og blir inspirert og gla. Jeg jobber på en folkehøyskole i Norge og trenger litt påfyll i hverdagen 😊det får jeg hos deg . Takk og velsignet helg til deg som jeg ikke kjenner men som gir meg mye

Kommentarer stängda