Vi närmar oss slutet på påsklovet och ska beta av vår lista innan vi packar ihop oss och kör hem mot Varberg igen. Jag sveper kaffet denna morgon och skriver fort för jag ska plantera ute på terassen och måla de sista hyllorna i köket. Förhoppningsvis hinner vi ta en promenad till åsnorna denna dag också.

Igår kväll blev vi klara med detta rum och här kan ni se en bild på hur det ser ute före. Vi har ungefär fyra meter i tak i rummen här och alla väggar är i sten och vitmålade.
Golven är fantastiska och den vita kulören gör visserligen att det ser rymligt och ljus ut men det blir inte så ombinat.

Vi målade med en kalkfärg och halvvägs ångrade man ju sig nästan – den här måste nämligen penslas på i svepande rörelser och tar naturligtvis länge tid än om man bara rollar. Men resultatet bev så fint så helt klart värt det. Det ser väldigt brunt ut nu men när det torkar så ger det ett mer beige resultat. Ska visa.

Jag hade goda förhoppningar om att fota mig igenom hela ss23 för KLco i huset. Jag har bara hunnit fota mig i en blus och två t-shirts än så länge. Vi får se vad som hinns med – tänker absolut inte vara irriterad och besviken över att jag inte hann mer. Men ska jag vara ärlig så skaver det ju lite…. hahaha!
Allt finns kvar. Och nästa gång kommer vi ha mer semester och mindre jobb. Det lovar jag.

Längtar efter att krypa ner i soffan i detta rum en regnig dag med en kopp te och en bok. Då ska jag tända alla ljus i den öppna spisen och kanske somna under filten. Klurar på kulör till detta rum. Kanske samma som till sovrummet?

Önskar nu er en riktigt fin dag!
Förresten – missa inte vårt nya avsnitt av podden. Idag handlar det om drömmar – stora och små. Marina drömmer om att vara krypskytt och jag delar mina tankar om materiella drömmar. Lyssna här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “I bruna toner

  1. Hej! Ska bli spännande att se hur färgen blir när den torkat! Vad är det för jeans du har? de ser riktigt sköna ut!

  2. Huset ser underbart ut, och lampan i sovrummet sluuurp för att citera exakt alla influensers nu😁
    Här på Sveriges östkust regnar det och molnen ligger som en tyngd över skallen, tankarna blir tröga och luddiga. Då är det skönt att kika in i din blogg för den förmedlar ett sådant lugn tycker jag!
    Ha en fin resa hem till Sverige:)