Vårt kök är bland de mest oängsliga och trevligaste om du frågar mig.

Den förra ägaren har fixat en fuktskada i väggen och tyckte det var så fint att lämna väggen på detta sätt och jag är beredd att hålla med. Det får vara tills vi beslutat oss för kulör att måla med – det kan ta tid och det kan också bli gjort inom ett par veckor.
Vi har beställt nytt kyl, en gasspis och en diskmaskin. Allt är nu på plats och vi tyckte det var fint att placera spisen framför fönstret. Vi har målat hyllorna, lagt in två mattor och bytt ut köksön mot et bord jag redan hade hemma. Minimalt med fix!

Dörren till höger används inte men den leder till vinden. Den långa korridoren i huset har en dörr dit man når samma mål. Någon gång i framtiden så stänger vi till öppningen och bygger om planklösningen i köket. Kan ta fem år. Kan ta femton år.

Det är ungefär fyra meter i tak och rymden är fantastisk. Det gör något för ljusinsläppet och jag blev riktigt nöjd över att min vackra lampa fann hem.

Känner mig både tacksam och glad över det här påsklovet tillsammans här nere. Vi har prickat av allt på vår lista och hunnit med mer än vi vågat drömma om.
Nästa gång satsar vi på mer vila och vandringar i bergen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Köket i Le Vigneron