kitchen__Lagerqvist-0143

En dag att komma ikapp. Jag jobbar hemifrån och blandar packning med mail och redigering.
Vid lunchtid bläddrar jag i två magasin. Mind the Gap som bästa Olof Händen står bakom är verkligen vacker så den måste jag plocka fram igen.

kitchen__Lagerqvist-0148

kitchen__Lagerqvist-0145

Och senaste Residence är jag naturligtvis också tvungen att kika lite närmre i då jag hört så mycket gott om reportaget Lotta Agaton stylat hemma hos en av grundarna till Göteborgs stolthet Artilleriet.
Rumslinden! Herregud så sjukt fin.

kitchen__Lagerqvist-

I mitt eget kök denna tisdag. Mässingsknopparna och en passande köksreling har kommit upp. Jag klickade hem dem från Byggfabriken och är verkligen nöjd med resultatet. Nu är jag på jakt efter en tjusig blandare…

kitchen__Lagerqvist-0150

Att hänga fram köksgrejerna ger en ombonad och skön känsla tycker jag.

kitchen 2__Lagerqvist-0151

Likadant på diskbänken. Ner med träslevarna i en kruka istället för i lådorna. Kakelplattan fann jag i Istanbul för ett par år sedan. Så fint med svanarna, inte sant?

Önskar dig en fin dag.