pion__Lagerqvist-0065

Hela hemmet är till bredden fyllt av vacker sommarblomster och buketterna med pioner doftar i alla rum.
Vi vaknade med en mjuk luddig Håkan-känsla i hela kroppen efter gårdagens konsert. Vilken kung han är.

pion__Lagerqvist-0072

Pioner från trädgården. De doftar mest.
Men du. Glöm inte att möta upp mig och Miranda Rebecca med For Good Luck imorgon måndag 6 juni i Apelviken. Vi kommer stå tillsammans med Trip to Garden och ha en liten minimarknad utanför John’s Place 12-16. Hela Apelviken firar A-Bay Day och vi är så glada över att vara inbjudna gäster.
John’s Place serverar två specialrätter och det är drop in som råder. Panetoz spelar i viken, Surfers lånar ut brädor, Saloonen har champagnefrukost och det är fullt ös med Volleyboll på stranden. Hopptorn var det nog någon som sa också… Detta är för bra för att missa helt enkel. Välkommen!’

Idag ska jag slicka såren efter en hektisk vecka och ladda om för imorgon. Började med ett dopp på Damernas, en juice i Kärleksparken och bananpannkakor under äppelträdet med familjen.

pion__Lagerqvist-0069

Favorituppslag i vår bok just nu:

“Allt vackert som jag drömt,
jag har i hjärtat gömt.

Där finns en bild av lyckan,
som aldrig jag har glömt.
Min lilla lilla värld av blommor,
finns det plats för alla och en var,
där på gröna ängar barnen leka, 
och bland blommor dansar jag”

Musik: I min lilla värld av blommor