Under några år har vi haft ett gult kök då jag en dag målade väggarna och ett skåp i gyllene honung. Har dock haft ett sug efter förändring ända sedan jag målade hall och skjutdörrar gröna – visst hade en grön kulör också passat i köket tänkte jag.

Jag var inte långt från tanke till handling när jag väl bestämt mig – och snabbt gick det.

Är extra nöjd över att jag tog modet till mig och målade köksdörren som leder ut i trapphuset. Den var som ett vitt utropstecken i köket innan men nu smälter den in fint.

På väggarna valde jag Green Leaf från Jotun.

Och på snickerier valde jag den mörkare kulören Organic Green.
Mycket bra val! Samma som jag har i hallen.

herregud så harmoniskt det blev – ett helt annat lugn föll över köket. Även barnen var positivt överraskade.

Extra fint med gyllene mässingsdetaljer.

Åh – en bild till på muggen?
Jösses, sluta fota din mugg pappskalle.

Men vadådå – den är ju så fin och jag köpte den i Paris i den där butiken jag fick bannor då jag ville fota en hylla och sedan blev förföljd av personalen för att jag inte skulle ta någon bild. Ghaaa, ni fattar ju. Speciell butik, vacker och eftertraktad mugg. Dyr som satan också. Klart den ska få dokumenteras flitigt och drickas ur varje dag…
Kram till er.

Kommentarer till “I mitt gröna kök

 1. Väldigt fint! Älskar grönt!

  Beundrar den väldigt vackra mässingskransen på väggen. Vet du var man kan få tag i en sådan?

 2. Hej Kristin! Får ni in den vackra ljusstaken i mässing i klco’s webshop igen? Den är sååååå vacker

 3. Hej Kristin,
  Jag är så glad att jag hittade Din blogg den ger mig så mycket för vi har gått igenom samma hemskheter. Din styrka o mod så fint att starta Klco bra jobbat. Jag är nöjd med mitt liv jag är frisk har en fin dotter o få vänner men de ställer upp om det är något. Ha det fint
  God Jul
  Elna

Kommentarer stängda