“Vad önskar du dig i julklapp?”
Frågan ställs och det känns nästan lite pinsamt att be om något i huvudtaget känner jag. Kom på att jag har nästan slut på allt smink och skulle behöva köpa nytt men det är ju så tråkigt och dyrt. Men det får man väl ändå köpa själv – inte be andra?
Äsch – jag vill bara att vi ska ha det bra och att alla ska vara trygga och friska tänker jag.
Jag önskar mig kanske upplevelser – typ vandring någonstans, i Abisko eller utanför Varberg. Det får väl plånboken och tiden bestämma antar jag. Goda middagar är också uppskattat, kanske en massage, eller en ansiktsbehandling, fotkli… Nu kommer jag ju på massor.

Men något man kan köpa och slå in?
Jo, jag knåpade faktiskt ihop en liten ytlig önskelista. Kanske kan vara inspirerande för både den ena och andra där ute.
Rött läppstift från Chanel, värmande mössa, ett par varma vantar som håller typ hela livet, den där silkespyjamasen, merinoull på både cykelbyxa, tröja och klänning, primer som sägs vara den bästa och om man inte ska testa paletten från CAIA,  snart tar mina underbara ögonpads slut och visst är länken för både hals och arm från LUGOT otroliga.

Önskar du dig något i år? Har man ens råd att köpa julklappar?
Får ont i magen varje gång jag drar kortet i matbutiken nuförtiden…

Kommentarer till “Önskelista julen 2022

 1. Ont i magen här också när kortet ska dras i mataffären… i natt hade kylskåpsdörren dessutom stått på glänt och nästan allt innehåll fick åka i sopan imorse. Absolut självvalt att studera med två små barn, men pengar är det ju inte gott om direkt!

 2. Önskar mig en paus från familjen, kanske 2 hela dagar till och med. Och så önskar jag mig barnvaktande från min syster så jag och min kille kan umgås själva. Lyxigt 2023 utan att behöva nalla från matkontot som det slits hårt på.

 3. Bra tips! Ett rött läppstift kan piffa upp det mesta. Kanske önska mig ett och den fina klänningen. Nå. Egentligen har vi slutat att ge dyrare julklappar till varandra. Men. Jag älskar ju att barnbarnen skriver meterlånga önskelistor. Den minsta, 5 år, tror fortfarande att det är en
  beställningslista 😂

 4. Jag ska fira jul ensam i år, lite självvalt, lite pådyvlat då resor är så dyra över julen och jag har en liten åldrig, sur Jack Russel att tänka på också.
  Jag tänkte ge mig själv ro och vila i år, hundpromenader i skogen och laga lite julmat till både mig och jycken. Njuta av brasan, titta på julfilmer… Så jag önskar mig bara fred på jorden som de flesta svenska barn önskar sig enligt Sven Melander.

  1. Låter fint🙏Har firat jul själv flera gånger,väldigt fint(självvalt)…God Mat o dryck,en promenad,bra bok,lite TV(?)
   Gillar mitt eget sällskap,det är ju det bästa🥰
   God Jul o fina dagar till dig🌺🎄🌟

 5. Bästa önskelistan jag hittat på nätet hittills i år! Tack fina kloka kvinna ❤️
  God Jul!

 6. Man får absolut önska, för det är just det – en önskan, inte ett krav. Och önska kan man göra även om plånboken är tom.

  1. Det har du rätt i – håller tummarna för att något hamnar under granen här nu då 🙂 Måste ju inte vara Chanel – Isa Dora eller vad som funkar bra. Och Cubus har fantastiskt merinoull till bra priser i år 🙂

Kommentarer stängda