Kors vad jag hade fina och bra planer för bloggen denna vecka! Och för min hälsa.
Jag skulle ju vara ledig och mysa i trädgården, läsa böcker och sova. OK, nu är klockan 17.09 och det är torsdag eftermiddag. Arbetsveckan är typ nästan slut och jag har mest släckt bränder känns det som. Ett och annat bad och en massage har jag hunnit med men de långa härliga blogginläggen får vänta tills imorgon tror jag…
Nu sitter jag här med strålande värk i ryggen och känner mig lite missnöjd med mig själv istället. Så knasigt.

Men skit i det nu. Här kommer lite fina bilder från förra veckan då Hanna och jag bar med oss morgonkaffet ner till sjön och tog ett dopp då vi var i Dalarna.

Dimman låg tät och det är alltid magiskt vackert tycker jag. Som en saga.

Fina Hanna. Så glad för henne.

Jag badade med en and. & det var riktigt varmt i vattnet.

Dimman gled iväg då dagen vaknade till liv – vi drog på oss kläderna och stoppade lite frukost i magarna innan vi åkte vidare. Nästa nedslag från Dalarna blor definitivt besöket på Carls Larsson gården.