Innan solen gick upp steg jag upp ur sängen och tassade jag ner för trappan till köket. Tände ljus, satte på min favoritmusik  och bryggde kaffe. Mysigaste stunden på dagen om du frågar mig. Boris är så fint sällskap under dessa stunder.

Tjuvstartat julstämningen med amaryllis i vardagsrummet.

Undrar hur lång tid pusslet kommer ligga framme. Perfekt sysselsättning för alla i familjen eftersom vi försöker begränsa tiden vid skärmarna här hemma.

En liten  stund på morgonkvisten med datorn för att säga hej här på bloggen dock. Uppskattar verkligen engagemanget i kommantarsfältet till inlägget “om skammen och att inte räcka till”.  Så fint att flera kände igen sig och tyckte att det var bra att jag tog upp det.
Tänker att det är viktigt att lägga energi och fokus på det som värmer hjärtligt i bröstet och inte lägga energi på att tycka och tänka så mycket på hur andra är eller vad de gör.
Lev ditt liv och gör det bästa av det.

Eleanor Roosevelt sa det så bra.
“Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.”

 

Kommentarer till “Innan solen gick upp

  1. Kan inte du skriva något om mia skäringer show. Skulle så väldigt gärna ha dina ord på att vara kvinna idag. Och om du inte ville det så är det också bra, men gillar hur du får ihop saker som jag tänker på ett vettigt sätt.

  2. Håller helt med. Låt oss sprida kärlek och god energi istället för obehagliga känslor och skam.

Kommentarer stängda