Det är veckans första dag och på måndagar veckohandlar jag, lunchtränar, poddar och möter upp min vän för bastu och bad i hav.
Kanske är måndagar veckans bästa dag för mig!

Att har roliga saker att göra på måndagar är ett life hack tycker jag – på det sättet känns det inte deppigt när helgen är över. Dagarna smetas dock ihop i mitt frilans och företagarliv. På lördagar brukar jag jobba jättemycket så jag följer verkligen inte normen kring arbete och ledighet.
Idag ska vi prata om inredning i podden – mest fokus på butiksinredning då eftersom vi pratar ur våra verksamheters perspektiv. Kanske blir det ett inlägg om det också med bilder att luta sig mot…

Jag tänker mest på inredningen till huset min familj och jag åker till om ett par veckor. Barnen har aldrig sett det och sista besöket i byn var minst sagt oinspirerande. Det var svinkallt och jag blev sjuk, vi körde alla våra prylar till garaget hos vår vän och när vi fick tillgång till huset vi köpt för att mäta och ta bilder var det fullproppat med möbler, djur och andra pinaler. Bokstavligen, från golv till tak, i alla rum. Jag försöker visualisera med hjälp av mäklarens bilder och det går en lastbil ner med soffa, lampor, speglar och annat inom kort. Familjen åker ner med bil fullproppad med X-box och böcker.

Ni ska se min mapp med sparade bilder för inspiration. Jösses!
Här är några.

Kolla så fint när man maxar spiselkransen med konst på detta sätt och lägger en gigantisk torkad växt i spisen.

Trädgården. Ge mig en lummig trädgård full av skuggande växter, lite antika stolar och ett gammalt bord i trä. Får jag ihop det tror ni?
Pirret är stort när jag ser detta foto.

Köket – så pepp på ljuset här inne och här funderar jag så det knakar på vart vi ska ställa spisen smartast.

Om jag ska ha massa böcker, små bord och snirkliga takkronor. Det kan du ge dig på!

bildkälla 2, 3 , 4, 5

 

 

Kommentarer till “Inredning i Frankrike

Kommentarer stängda