Välkommen till min vlogg!
Jo, jag filmade ju vår inflyttning i huset och har nu klippt ihop första avsnittet. Håll tillgodo!

Rörlig media är ett format jag jobbat med till och från – även som inköpt tjänst då jag haft hjälp med film och klippning för att få det extra snyggt och proffsigt. Denna gång har jag filmat helt själv och knåpat ihop vilket känns både autentiskt och härligt tycker jag.
Noll smink, smutsigt hår, massa stök, ingen redigering  och en hel del “behind the scenes”. Hoppas ni gillar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “VLOGG – film från vår inflyttning i Le Vigneron

 1. Åh så roligt att se! Blev så lycklig när jag såg allén på väg in i Neffie. Vi var på La Belle Vue för några år sedan och fick ett längt dit när jag såg allén. Så fint det ser ut hos er, ska bli så kul att följa.

 2. Superkul och inspirerande att få hänga med er i vackra Le Vigneron! Du är verkligen inspirerande, även vlogga är du naturligt bra på 🙂

  Lycka till med ert nya hem!

 3. Verkligen så jätteroligt att få se! Ni är otroliga, vilken energi!
  Oh så fint det blir…🌟🌟🌟
  Tack snälla att du delar🙏

 4. Så kul att du delar med dig!!!
  Fantastisk boende👌
  Det är så inspirerande att se hur du plockar ihop inredningen med alla fina loppisfynd & gamla antika möbler!
  Har själv alltid handlat på auktion & loppis genom åren! Tex mitt första köksbord till min lägenhet, köptes på en auktion i Värmland. för 23 år sedan gick flytten till Skåne & nu står det i vårt uterum!
  Drömmer om att det en dag får stå i ett liknande kök som ni har nu… 👌🥰
  Stort Lycka till i ert nya!

  Grattis till Ert nya paradis☺️