Kanske är det dags att måla köket olivgrönt?
Man blir sannerligen sugen.

Älskar rum i fil så sjukt mycket. Hur trevligt är det inte med solen som faller in, bokhögarna på bordet, kristallkronan i taket och havet som utsikt? Högt i tak och kuddar på de vackra stolarna – okonstlat vackert om du frågar mig.

Sensommarblomster i ett kök. Men snälla!
Här blir både micron, klockan och telefonen från 90-talet snygg ju!

Vill testa. Har ni?

Målbild i mitt hus i Frankrike. Jag kommer inte ge mig förrän det är så här galet hembonat, personligt och läckert. ok?

allt sparat på instagram källa, 1, 2 , 3, 4 , 5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Inspiration de luxe

 1. Underbara hem! Det ser ut som hem som växt fram på grund av livet. Inte så tillrättalagda. Varmt och ombonat.

 2. Intressant hur kommentarerna påvisar hur olika vi upplever att ett hem att trivas i ser ut.
  Ex:
  Tidlös inredning (, ofta av god kvalité).
  Trendigt hem, ofta med massproducerade ting.
  Hem inrett med ting som har en historia och som det ofta bara finns ett ex av.
  Är det bl a vår uppväxtmiljö som påverkar hur vi senare vill ha det hemma för att känna oss trygga/må bra? – och om uppväxten inte var trygg – hur påverkar det oss i hur vi upplever vårt hem trivsamt när det kommer till dess inredning
  Ekonomiska förutsättningar spelar såklart en roll här, men jag tänker ett varv kring vad det är som gör att vi definierar ”hemtrevligt” så väldigt olika.
  Skillnaden är ju tydlig när man kommer hem till vänner o bekanta.
  🏠 🏠
  Intressant
  En fin helg o höst till alla!

 3. Deilig å la seg inspirere! Kjenner jeg fint kan leve i sånne her miljøer. Hjemmehyggelig og ombonat. Vi har absolutt bruk for å omgi oss med det vi synes er vakkert. Noen liker det sterilt og får en ro i kroppen av det. Jeg blir varm i sjelen av å se sånne personlige hjem. Kan ikke se at noen av disse bildene minner om en utstilling. Elsker å finne små skatter på loppis og kunne titte på dem gjennom dagen i mitt hjem. Det er ikke drevet av et habegär, men kjærlighet til det som er vakkert. Det er derfor jeg tycker så om dine foto, for de er vakre og rører noe i meg. Ha en fin fredag🤍

 4. Det är en svår balansgång mellan ombonat och rörigt kan jag tycka. Mitt eget hem kan jag tycka saknar det här mysiga men här på bilderna tycker nog jag att det röriga tar överhanden med allehanda tavlor, prylar och travar med böcker. Blir lite mer som en utställning – vackert ja, men svårt att leva i. Men som inspiration är det ju fint att ta delar av!

 5. Ombonat…….tusen miljoner prylar som ska handlas in och staplas upp utan att någon egentligen har behov av dem?
  Spelar ingen roll att det är loppis, billigt eller återbruk när det i grund och botten oftast handlar om konsumtion och habegär.

 6. Jag blev mer sjuk på all förvaringsmöjlighet.. även om färgen var fin också. Pö om pö blir säkert ert franska hus både hembonat och personligt och ett ställe att längta till.