Jag tar skärmdumpar från storys hos de jag följer ibland. För håll med – livet är ju mer inspirerande här än i feed? Mer på riktigt liksom och inte så tillrättalagt som det kan bli annars. Här är hemma hos @julia.hichens – Blir inspirerad av att ha bordet bakom soffan, alla inramade kort på familjen, vasen och den vackra buketten.

Denna skärmdump skickade jag min man – den här pyjamasen hos @annakubel tackar jag inte nej till. Vill ha i tidig julklapp så jag kan mysa runt i december.

Allt hos Anna är förresten så fint. Tog denna skärmdump för att påminna mig själv om att kika efter lampetter i mässing på loppis.

Artilleriet har renoverat och öppnat upp ett nytt Artilleriet Kitchen och jag hade ingen möjlighet att gå på invigningen – attans! Men @Johannabradford var där och därefter har hon även delat andra storys från detta vackra ställe. Måste helt enkelt ta mig en tur till Göteborg och Artilleriet snart.

Dukningen!

Den här bildserien från @bettnahuset får vintern och mörkret att kännas lite mer lockande. Inte sant? Kristallkrona och vintervit stjärna i fönstret – ge mig.

Sedan kan vi laga detta när mörkret lagt sig och hälla upp ett glas rött.

Men snälla. Så mysigt!
Följtips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Inspiration en masse – Skärmdumpar

  1. Vilken ljuvlig dos inspiration, tack Kristin!
    Vet du varifrån det vackra setet i siden kommer ifrån som visades på 2a bilden? Skulle gärna önska mej det som en mjuk klapp under granen ❤️