Intervjun är tillbaka

Hej där!
Först och främst – stort tack för fantastisk respons på förra inlägget. Är så glad för alla fina ord, både här och på Instagram.

Jag har glada besked – Intervjun på Krickelin är tillbaka!!
Imorgon postar jag årets första. Men först tycker jag vi gör en liten återblick på de starkaste avtrycken genom åren. Här har du till din helgläsning.

Jennie Blomkvist aka @kollijox är en av mina absolut bästa vänner.
Känner sådan kärlek för denna människa. Hon är ett geni – konstnär och poet. Hon jobbar fort och med stor precision. Hon är en skaparmaskin med världens största hjärta. Så glad att jag får dela med mig av hennes tankar och erfarenheter här med er. Vi pratar om döden, livet, depressioner, konsten och mycket mer.

Intervjun är lång och fängslande, skratt blandat med sorg och klokheter – brygg den en kopp kaffe och slå dig sedan ner. Läs hela intevjun här.

My Feldt är tjejen jag blev störtförälskad i på avstånd då jag började följa henne på Instagram- @myfeldt. Vilken stjärna – så autentisk, levande, skör, stark, rolig, smart & viktig –  en fantastisk multitalang.

Känner nu mer än någonsin hur alla känslor ska få ta plats och lyftas upp på bordet mer hädanefter. Är så tacksam över nedan fina rader. Den här intervjun har jag läst om flera gånger för den är himla bra – klok, ärlig, kraftfull och sårbar.
Håll tillgodo – lär hela intervjun här.

En sommar intervjuade jag också Sofias man (Mokkasin)
Jag tycker det finns så himla många uppblåsta skitstövlar där ute som tar för sig alldeles förskräckligt mycket på andras bekostnad. Vill så gärna låta vettiga och fina män få ta plats i mitt forum för att vara med och bidra till en motvikt.

Kristo är klok, varm och väldigt kreativ. Snacka om att ha många skills och att ha ett brinnande intresse av att lära sig nytt hela tiden.
Samtidigt som han också besitter ett oerhört stort lugn och den positiva egenskapen – att vara inlyssnande. Det kan faktiskt vara den finaste egenskapen hos människor tycker jag – att vara intresserad och vilja lyssna mer och mer av det Du har att berätta. Läs hela intevjun här.

Vill du läsa fler intervjuer med spännande männskor så kommer du till en samlingssida här.

Kommentarer till “Intervjun är tillbaka

  1. Hej Kristin, jag gillar verkligen din blogg och dina bilder. Stor inspiration för mig nu när vi håller på med en stor renovering i vårt sekelskifteshus! Jag undrar om du vet hur ert golv är behandlat, tycker det har en fin färg 🙂 är det furu eller gran?

  2. Å,ska bli fint att läsa🙏Lördag morgon alltså🌟….
    Det bästa är ju att jag snart får träffa dig 💙

Kommentarer stängda