Önskar jag kunde visa en hel lång och härlig bildserie från gårdagen då vi öppnade dörrarna och hade en invigning för hundratalet vänner. Men fasen, vi satt så i skiten!

De säger att man alltid gör det och det hör till såklart. Det var i alla fall inte läge att ta upp kameran och springa runt när alla slet som djur för att få iordning i tur. En halvtimma innan gästerna kom så fick vi våra lampor upp i taket och dem var min svärfar och hämtade i Halmstad hos fraktbolaget någon timma innan. Jag knäppte dock en bild vid lunchtid då skyltarna på fasaden sättes upp.

Gårdagen är som i ett enda stort och panikartat och kärleksfullt fluff inom mig. För klockan 18 så var vi klara. Någon tavla saknades och kläderna vi hängt upp var kanske fortfarande lite skrynkliga men i köket stod smarrig väldoftande tomatsoppa och vi hade fyllt ett helt bord med bärs, äppelmust och Ginger Beer. Svärmor hade bakat mängder av äppelkaka och mina stora barn var på plats och bar tomma flaskor och tallrikar. Kustbageriet hade bakat 160 småbröd och Mir hade kokat soppan. Herregud vilket stort stöd vi fått av familj och vänner.
Tack som tusan!!!

Dessa bilder tog jag när alla gäster gått hem och vi pustade ut. Här ser ni Lisa Pedersen som spelade sina låtar akustiskt och var bara så underbar som bara hon kan. Vilken röst alltså!
Lyssna här.
Nu planerar vi redan fler spelningar i lokalen för den har så sjukt bra akustik.
Håll utkik efter kul events hos oss.

Här sitter också Karro som jobbar hos oss. Hon har varit världens finaste stöd i alla lägen för hon har den kompetensen vi saknar. Struktur och förmågan att läsa bruksanvisningar och sådant… hahahaha..

Men visst blev köket härligt!? Vill inte åka hem härifrån.
Ska dit idag och städa inför vår stora öppning imorgon. Kommer du?

Passar på att knäppa lite bilder på slutresultatet också så jag kan visa er här på bloggen såklart. Kram så länge.