I stolt samarbete med Svanfeldts Coffee

Nu har jag en riktigt rolig och bra nyhet att berätta för er.

Jag är Svanfeldts Coffee & Beans & Brains nya ambassadör – jag har fått ett alldeles eget kaffe döpt efter mig. Hurra!
Detta känns så himla fint och bra i magen så jag vet inte vad. För er som inte vet vad Beans & Brains är så ska jag berätta.

Beans & Brains är ett kaffe för den som har en hjärna. Det vill säga alla. 

Det är ett koncept framtaget av Ditte och David Svanfeldt som  tillsammans vill skapa medvetenhet och ge information och samla in pengar till Hjärnfonden. Deras vision är att ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan.
Genom att driva svensk hjärnforskning framåt och sprida kunskap om hjärnan gör de ett fantastiskt arbete som hjälper många.

Det var ingen slump att ”Beans and Brains” kom till. Inte heller att de vill stödja Hjärnfonden  – Ditte och Davids egna dotter Della är gravt hjärnskadad.
David är uppvuxen i en kaffefamilj och Ditte är en fantastisk inspiratör. Allt hänger ihop.

Resultet blev alltså Beans & Brains, ett kaffe med hjärta och hjärna, som säljs on-line genom egen hemsida och utvalda influencers. Där 10 kr per kilo går till Hjärnfonden och deras viktiga arbete,  då i synnerhet med barnhjärnan.

Mums! Inget går upp mot doften av nymalt kaffe.

Att få vara utvald ambassadör till detta projekt är hedrande och något som ligger mig väldigt nära hjärtat.

Jag har själv levt som anhörig och medberoende till familjemedlemmar med psykisk ohälsa och beroendesjukdomar hela mitt liv.

Vi lever också med NPF (Neuropsykiatriska Funktionsnedsättningar) i min familj. Hjärnfonden forskar inom alla dessa områden och sprider också kunskap inom dessa ämnen som tyvärr är väldigt stigmatiserade och skammade i samhället.

Det är ett speciellt sätt att leva på – att dygnet runt alltid vara beredd på en krissituation. Man blir otroligt ödmjuk inför livet och njuter nog absolut lite mer än alla andra i mellanrummen.

Jag önskar verkligen att det forskas mer och sprids kunskap kring hur hjärnan fungerar och också breddar förståelsen kring NPF, psykisk ohälsa och beroendesjukdomar i samhället. Ja, i alla lägen där hjärnan är  drabbad på något sätt.

Hjärnforskning är nödvändig för att kunna förebygga och bota de sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar som hjärnan drabbas av.

Kafferostningen som jag tagit fram ihop med Beans & Brains är så himla god. Det finns både kaffebönor och malt kaffe att beställa hem och de kommer i smarta och vackra kaffepåsar.  Perfekt gå bort-gåva tänker jag. Nästan alla gillar kaffe och alla vill göra något för att hjälpa andra. Bra kombo!

Detta är så himla roligt och intressant.
Jag vill lära mig mer om kaffe och har därför bjudit in David Svanfeldt till en live på Instagram imorgon vid kl.12.00 . Jag kommer ställa massa kaffefrågor till honom och också prata lite om deras arbete för Hjärnfonden.

David är en kul filur full av härlig energi och kunskap –  de senaste månaderna har han hjälpt mig massor med mitt nya så jag är honom evigt tacksam.

Så kika in på Instagram imorgon vid 12 eller så ser du enkelt avsnittet i IG-tv därefter.

 

Kommentarer till “Jag är ny ambassadör för Beans & Brains

    1. Hej, Klicka på länkarna i inlägget så kommer du till deras webbshop. Senare kommer du också kunna köpa det hos KLco. Mvh Kristin

  1. Underbart – älskar deras kaffe och du är en jättefin ambassadör! ☕️♥️

  2. Så spännande…..ska dricka en kopp vid nästa visit☕️Vilken bra kombo🙏🌟

Kommentarer stängda