Kära midsommarafton 2020. Den är precis allt vi behöver och önskar. Vi landar hemma i växthuset, kryper upp i dagbädden och lyssnar på regndropparna som smattrar på glastaket. Vi äter, vilar, simmar några längder i regnet och pysslar med olika grejer.

Saker och ting börjar bli klara för lansering och det känns riktigt bra att bli klar. Det har varit många tidiga morgnar och sena kvällar det senaste och det är ok för jag tycker det är himla skoj – men kroppen börjar bli trött och jag vill vara mer i min trädgård, kunna cykla ner till bryggan för ett dopp och sänka axlarna lite…

Midsommarhelgen är verkligen välkommen och nu känns det som att vi öppnar dörrarna på vid gavel mot sommaren. Älskar att jag bor i Varberg och ha dyk från klippor och krabbfiske nära.

Blommorna i trädgården håller på att slå ut för fullt men den här buketten köpte jag hos vår granne Blomsterbaren på Brukstorget. Så himla vackert med pionerna, flockan och slöjsiljan.

Men den här plockade jag här hemma denna morgon innan resten av familjen vaknade.  Fick nog ihop sju olika sorter.

Imorgon fyller vår minsta grabb tio år och vi avverkar årets sista födelsedag i familjen. Alla tre killar fyller inom loppet av en månad så den här tiden på året är alltid hektisk med kalas & avslutningar. Tänk att min bebis blir tio – inte klokt faktiskt. Han får sannerligen livet att kännas som ett mirakel. Han är den klokaste människan jag känner.

Kommentarer till “Glad Midsommar

  1. Jag är så nyfiken på att veta mer om KLco! Jag som inte alls är egen företagare el jobbar med något liknande tycker det är så häftigt att få en inblick ”bakom kulisserna” på sådant här 🙂 T ex tycker jag det är ASCOOLT att du kommit på ett helt livsstils koncept OCH tagit fram egna produkter på bara ett halvår! Just detta komma på produkter, hitta producenter (Speciellt utomlands!) och börjar producera känns för mig som att det tar lång tid, eller jag förstår inte ens hur man går tillväga haha.. går det alltid så fort? Eller är detta något som legat o grott i dig längre än bara senaste halvåret kanske? Hur hittar man producenter? Och vad ingår i ”livsstilskoncept”? Kan du inte berätta mer? 🙂 Så nyfiken! Jättekul att följa!

    1. Hej, Vad roligt att du vill veta mer – detta ska jag skriva ett blogginlägg om inom kort. Tack för frågan.

  2. Ja den underbara ungen💛Så full av klokheter🙏Grattis finaste 10-åringen Igor🍓🇸🇪

Kommentarer stängda