Det är fredagsmys för hela slanten här hemma. Fransk musik ljuder ur högtalarna, vitt i glasen och killarna tar hand om middagen. Jag har den ärofyllda uppgiften att duka bordet men är redan klar så jag passar på att kika in till er för en liten uppdatering sedan sist.

Först och främst, stort tack för all fin feedback på tidigare inlägg där jag berättade om min skrivarkurs och drömmen om en bok.  Ibland blir det inte som man tänkt sig – eller ganska ofta blir det inte som man tänkt sig rättare sagt. Jag vet nog knappt en enda gång det gått som jag tänkt mig nu när jag tänker efter…

Men vet ni – vi har ju målat om hos KLco i veckan. Vi målade över en rosa vägg och fick en helt annan känsla i rummet – mer vilsamt och mjukt.

Dämpade toner som passar fint till gyllene gult.

Världens skönaste arbetsplats om du frågar mig.

Denna vecka har vi jobbat mycket med våra produktnyheter till vår och sommar. Det kommer bli bra – är så pepp på att visa er. Jag har planerat ett blogginlägg med praktisk information och tips som egenföretagare – hur vi skapat investeringsbudget inför lansering,  likviditetsbudget att jobba emot, digital närvaroplan och en bra affärsplan. Är detta något ni är intresserade av att ta del av?

Idag var jag och fotade dessa vita muggar och solen hjälpte mig med spotbelysning – tack!

Jag har också en idé om att skapa en digital teprovning live på Instagram – tänker att man ska kunna beställa hem ett kit med olika små påsar och information i en låda så möts vi upp en kväll och dricker te ihop och så ska jag lära ut allt jag lärt mig om denna fantastiska dryck. Det finns så mycket historia och kunskap bakom en god kopp te. Just nu dricker jag helst ett gott örtte med massa nyttigheter i.

Vad gillar ni bäst? Svart te, grönt te, Rooibos, örtte..?

Ha en fin helg nu.

Kommentarer till “Jag målade om

 1. Men en teprovning hade varit kul! Dricker själv mest grönt te med olika frukt/blom/bärsmaker. Gillar svart också. Sedan krävs det alltid en snygg temugg för att det ska vara riktigt njutbart. På jobb har jag till och med en riktigt tunn porslinskopp med tillhörande fat så att det känns lite lyxigt att dricka ur. Köpt för 10 kr på loppis och alla kommenterar den att den är fin när jag använder den 🙂

 2. Skulle väldigt gärna vilja ha ett inlägg om entreprenörskap och budgetar! Sånt intresserar mig!

 3. Tack för all din inspiration!!
  Jag är som många andra också nyfiken på te och företagande. Antingen var för sig eller tillsammans.

 4. Jag dricker helst kaffe, skåne- eller mörkrost. Men ibland så blir det en kopp Earl Grey. Hoppas du får in litet nya linnekläder till våren. Vad är det för fin bok som ligger på bordet?

  1. Hej, Det kommer mer fina libbekläder till våen ja – ser fram emot att visa dig 🙂
   Boken är från Artilleriet och det är John Derian so gjort den. Älskar den! Som ett smycket i ett hem.

 5. Sååå snyggt med den ljusa färgen på väggen.
  Lite krispigare, fräschare och möblerna poppade lite mer.
  Sen älskar ju jag gult, så tio av tio på detaljerna.
  Låter ju superkul med teprovning online, grym idé.
  Jag är ett stort fan av rött och svart te.
  Tack för inspiration fina Kristin.

  1. Tack för feedback – precis så känner jag också. Det blev så bra. Rooibos är väldigt gott, lite bärigt och runt i smaken. 🙂

 6. Jag ser fram emot att läsa hur du tänker som egenföretagare:) Man blir ju rätt ensam i den rollen, speciellt när man hållit på några år och har anställda och är långt förbi hela nybörjarfasen så jag uppskattar väldigt mycket när du delar med dig av sånt.

  1. Tack för feedback – ja, det ska jag göra. Hade haft stor behållning av det själv att kika in i hur andra egenföretagare strukturerar upp. Ha en bra dag!

 7. Hej Kristin,
  Vill jätte gärna höra mer om dina business idéer:-).
  Kul idé med teprovning, du kunde kombinera det med föreläsning om hur man jobbar med some mm. Skulle gärna betala för att lära mer om dina tankar om detta.
  Så inspirerande att se hur du följer din inre röst!
  Önskar dig en fantastisk helg,
  Kram
  Caroline i Kph
  @ajoyfulliving

  1. Yey – Kul att du gillar idén. När jag har coaching eller mindre föreläsningar i lokalen hos KLco har vi alltid avbrott flr 30 minuters teprovning och det är en väldigt bra kombination. Undrar om detta går att föra över till digitalt…

   1. Det skulle säkert bli bra!
    Här i Tyskland har vi nu under lockdown 2 haft vinprovning digitalt nagra ganger. Ikväll är vi “bjudna” pa Hutgespräch (när de bränner snaps lägger de kassler i grytan och sedan äts det med potatismos med Sauerkraut. Snaps maste naturligtvis drickas till det hela) digitialt och nästa vecka är det karneval över zoom.
    Man far helt enkelt ta tillvara alla chanser att träffas även om det inte är IRL.
    Jag tycker att du ska testa teprovning online; jag skulle definitivt beställa ett paket!

 8. Jag dricker ”bara” rooibos och örtte. Mina favoriter är ofta kryddstarka rooibosteer som jag häller en skvätt vispad iKaffe i. Säkert okonventionellt, men så gott!

  1. Mums!! Så gott – visste du att rooiboste inte kommer från teplantan utan från en perennnbuske i Sydafrika? Det är ju ingen tein i (koffein i te) utan passar då väldigt bra att dricka på kvällen för man blir inte pigg – det snarare lugnar magen. 🙂

 9. Det är svart te som gäller för mig. Funkar med ”rent” men gärna med blommor och frukt i. Dricker te ca 4-5 ggr om dagen. Njuter lika mycket varje gång!

  1. Så kul att höra – då tror jag du kommer älska vårt nya svart som släpps inom kort. har själv blivit helt beroende… hahaha…

Kommentarer stängda