Häromdagen var Igor och jag hemma hos Lisa Burenius för att kika på hennes senaste målning. Vi fick både god fika och måla egna alster i hennes ateljé.

Jag tog med mig mitt te ut. Hon hade kokat kardemumma, ingefära, honung, stjärnanis, vaniljstång och kanel. Nej, nu hittar jag kanske på – jag tror att det är dessa ingredienser … Och lite iKaffe i  också. Något liknande var det i alla fall.

Nere i ateljén är det alltid mysigt och inspirerande. Hon använder alltid så fina grejer til sitt måleri. Vackra fat, små glas och vaser…

Ja, se här. Så fint!

Igor och jag fixar en egen atljé där hemma just nu men vi ligger ljusår från det här. Men det kanske blir bra ändå.

Målningen var kalasfin. Mycket attityd och tog för sig på ett utmärkt sätt. Mycket bra jobbat!

Så här glada var Boris och Lisa. Så skönt att komma i mål med ett arbete.

Igor målade på sin skapelse och vi tyckte det var en väldig fart i två segel på böljan det blå.

Älskar dessa tu. Att skapa och vara lekfull måste vara det bästa som finns.

Hoppas du har en härlig helg. Jag har precis sprungit en sväng längs havet med man, hund och pannlampa, duschat och dragit på mig mysdress. Svågern har lämnat av två kilo kräftor här och vi funderar över om vi ska ägna kvällen åt att spela “skitgubbe” med barnen  eller krypa upp i soffan tillsammans framför en film.