Idag har det varit gegga i min hjärna – har knappt bockat av hälften på min lista. Sorry till er som väntar på mail, utkast, agenda och bilder. Hjärnan behövde vila och jag drog till gymmet och möblerade om istället.

Hemma hos oss badade solen in genom fönstren idag och jag försökte få styr på en loppisfyndad guldram och mitt vackra foto från Lisalove.
Texten som hör till lyder “Tant Funderant Charmant och den veckolånga bekymmersrynkan.”
Älskar!

Faktum är att jag såg filmen “A star is born” igår på bio och var inte beredd på min våldsamma reaktion på problematiken hos huvudrollsinnehavarna.
Det ligger så nära – jag var typ otröstlig igår och somnade med tungt hjärta. Har burit med mig en otroligt sorgsen känsla genom dagen.
Men jag är så bra på det där, du vet – det finurliga leendet under lugg och förmågan att plocka fram det vackra. Det fina måste få finnas också.

Som det här – detta är skoj. Nya Family Living kommer ut i butik denna vecka och det är jag som fotat omslagfotograferingen. Fina My! Hon är underbar och hennes härliga ungar var asgulliga de också.

Jag lånade ut både brallor och kavaj denna dag och vi fick till riktigt härligt juliga bilder i My’s hem.
Gör inte så mycket fotograferingar nu längre men det här kunde jag inte tacka nej till. Så kul att vara med My ju!

Kommentarer till “Hemma hos mig och hos My Feldt

  1. Såg också a star is born nyligen, och den var så fin på nåt sätt ändå. Men, så jobbigt att hålla så mkt känslor i bröstet i två timmar i biosalongen. Lyssnar på musiken, always remember us… Om och om igen.

Kommentarer stängda