Detta är ett inlägg som innehåller reklam för egen verksamhet

Är en sådan hemmaråtta denna vecka. Älskar det!
Har inga bokade möten eller arbeten utan sitter mest och betar av vid datorn, dricker massa kaffe och spelar Lykke Li på hög volym.

På måndagar byter Miranda och jag ansvaret för FGL Store’s Instagram och det är kul att tänka ut spännande grejer att dela på sina veckor. Igår gjorde jag en återblick till vårt besök i Monkey Tempel och idag tänkte jag dela med mig av lite bilder från vår granne Blomsterbaren. Följer ni oss på Instagram? Är det något ni vill ha mer eller mindre av?

Idag tog jag lite bilder på mig själv iklädd FGL som jag tänkte dela här på bloggen.

Börjar med den här nya morgonrocken. Så fin!
Den är gjord med en helt unik gammal indisk tryckningsteknik där man använder träblock som man doppar i en lerblandning och sedan på tyget – därefter strösslar de sågspån över trycket så det inte klippar ihop och sedan ner i ett färgbad. Vilket hantverk!

Vi har sytt upp detta mönster tidigare men då på kortare morgonrockar. Den här lite längre passar att strosa runt i en hel söndag.

Jo – till lunch idag åt jag två kokta ägg och gott levain som jag doppade i smaskig olja. Frilansluch.

Sedan klädde jag mig i den här röda prickiga kjolen och två olika toppar. En mindre jeanskorta och en större rutig skjorta.

Den rutiga skjortan är lång och väldigt fin som klänning till ett par svarta leggings och kängor också. Eller så kan man använda den öppen som en kimono.

Sedan tog jag på mig det prickiga blå setet – både kjol och blus alltså. Knäppte hela vägen upp och tog halsbandet utanför.

Ett skärp i midjan också. Lite stort – får göra ett hål till tror jag eller leta på loppis efter ett annat som passar bättre.

Detta gillar jag nog bäst. Eller morgonrocken då… fast den röda kjolen är ju fin nu till vintern och julen i och för sig.

Jag har fixat en rabattkod till mina läsare under ett dygn – så hittar du något fint på FGL Store innan fredag morgon 08.00 så passa på att slå till.
Använd KRICKELIN15 i kassan då du checkar ut bara.

 

Kommentarer till “Jag visar olika stilar och ger er rabattkod hos FGL Store

  1. Hej, Tack för en inspirerande och vacker blogg! Jag skulle så gärna vilja veta vilket märke din fina röd- och vitmönstrade köksmatta är eller varifrån du köp den, (den som syns på en av bilderna ovan.) Tacksam för svar!

  2. Du är ett inspirationens väsen. För mig känns det som om allt du har omkring dig blir till inspiration, för mig! 🙂 Tänkte på tidigare inlägg, fattar inte hur modig du är som delar med dig av allt… allt svårt och icke självklart att dela med sig av. Kommer nog aldrig våga det själv. <3

    1. Tusen tack för värmande ord – de betyder mycket. Önskar dig en mjuk helg. kram Kristin

Kommentarer stängda