Sitter på ett försenat tåg genom södra Sverige och jobbar med de sista på kampanjbilderna jag tog för STENK förra veckan. Det är tredje året jag får äran att stå bakom kameran när det ska fotas dessa tjusiga regnkläder från Varberg. Är både glad och stolt över fotona jag och teamet från Scorett tagit fram sedan lanseringen.

Som vanligt är det en hel del bilder som inte ska användas. Det bli lite som ett “kill your darlings”-moment varje gång. Här är lite av bilderna som sållades bort och någon som eventuellt kommer korsa din väg under 2017.

Vi fotade under sen eftermiddag i grannstaden Göteborg och det regnade. Väldigt passande.

Jag hade en tjej från teamet som stod med en paraply över mig och kamera mest hela tiden.

Vår och sommar i Göteborg är ta mig tusan bland det vackraste som finns.
Boka in ett besök i Göteborg snarast!
Ta ett glas bubbel och några ostron på en uteservering och strosa sedan runt bland stadens butiker och museum. Käka sedan middag på någon av restaurangerna på 3e Långgatan innan du sover över på hotell eller tar tåget hem. Väldigt lyckat recept och helt underbart både med väninna eller käresta.

Det är till och med mysigt när det regnar.

Vi jobbade på i snabbt tempo med August och Louise som modeller. Duktiga!

Och oj vad det regnade stundtals. Har du förresten varit inne i Trädgårdsföreningen i år?
Nu blommar tulpanerna för fullt så passa på att gå dit och kika på blomsterprakten. Ligger riktigt nära tågstationen och de har dessutom ett okej fik och en mysig lekplats.

Vi fotade inne i parken ända till skymning.

Klockan 20.45 knäppte vi sista bilden och höll på att bli inlåsta bakom de vackra grindarna när vakten låste parken för dagen. En riktigt fin och rolig dag på jobbet.