Jag befinner mig i Danmark med Daniella Witte på en spännande pressresa. Vi upplever Sydsjaelland och dess kust på bästa sätt. God mat, konstgallerier, vackra naturupplevelser och smaskiga frukostar. Jag ska göra ett längre inlägg och dela med mig av fina tips från denna vackra plats inom kort men ville ändå kika in med lite fina bilder så länge.

Bokskog möter hav i en sagolikt vacker miljö.

Har aldrig sett detta förr. Så annorlunda mot vår mer karga kustlinje i Varberg.
Mitt i allt ett blommande körsbärsträd dessutom. Galet fint!

Drivhus i glas fotat under lätt sommarregn. Kanske vackrast då. Tycker så mycket om den röda detaljen.

Mellan hägg och syren – den vackraste tiden på året är nu om du frågar mig. Har så mycket kärlek inom mig för allt och alla. Måste helt enkelt vara min tid på året då jag känner mest harmoni. Eller så är det för att jag faktiskt fick åtta (!) timmars sömn i natt.

Vi skulle ta ett morgondopp men ett stup satte stopp för det. Men det blev en fin promenad i morgonrock innan frukost.

Oj, vad vi ser mycket. Känns redan som jag varit här en vecka fastän jag kom igår…

Kolla tulpanerna i denna trädgård. Gigantiska!

Försöker uppdatera flitigt på Instastories så ta kika in där om du har lust. Fin dag till dig.