Det är inte så tokigt att plocka bort och skala av för att få en ny blick på sitt hem tänker jag.
Kill your darlings.

Då vi skulle skrubba golvet i köket så bar vi ut det gröna skåpet som stod här. Helt plötsligt kom köksön mer till sin rätt och rummet kändes mycket större. Insåg att det faktiskt känns trångt om jag ställer tillbaka den och funderar nu på en platsbyggd och inmålad hylla som inte är så djup. Vad tror ni om det?

Riktigt skönt faktiskt! Är nykär i mitt kök.
Mina svärföräldrar målade sina köksluckor i en varm offwhite kulör istället för att ha kalla ljusgrå. Blev väldigt inspirerad – vårt kök är ungefär 15 år och det är både klassiskt och bra. Men en ny kulör på luckorna och en ny diskho hade varit välkommet. Just nu stoppar vi alla pengar vi har över i huset i Frankrike. Inte för att det är så mycket över efter alla kostnader ökat så mycket…Men drömma får man göra!

Bordet som stod här åkte med en lastbil till det franska köket förra veckan. Så sammetspuffen som stod i ett hörn fick flyttas ut i rummet och agera bord istället. Funkar toppen tycker jag!

Nu sitter jag i bilen på väg ner till Frankrike. Jag har med mig poddväskan och spelar in både podcast, Trädgårdslive och vlogg till ny youtube-serie därifrån. Ser verkligen fram emot att komma ner och flytta in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Kill your darlings

  1. Hej Kristin! Jag har letat genom hela internet (känns det som) efter fina och klassiska (som i att de passar i ett 20-talskök) barstolar, och såg ju nu att du har några jättefina! Är det samma serie som dina matbordsstolar som väl är från Artilleriet? Så snällt om du har tid att svara 🙂 Tack! /Sofia

  2. Så sant. Det händer mycket när en flyttar och det samma rum med nya ögon! Hem och möblera nu!!

  3. Ditt hem är det vackraste jag vet, och allra särskilt ”biblioteket”! Den taklampan har jag suktat efter i många år, men som ensamstående mamma och student/låginkomsttagare är det tvärkört. Allmosor till de fattiga någon?🦊💰😅
    Får njuta av att följa era (!) fina hus istället 🤩

    1. Åh vad glad jag blir!

      ja, lampan är verkligen en investering som svider till. Hoppas du har möjlighet att slå till någon gång – håll utkik på andra hands marknaden vetja . Kram