Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-11

Jag satte mig på en buss redan innan åtta en morgon. Jag skulle till Stamnared där jag skulle besöka Marie på vackra Håkesgård. Dimman låg som släpande slöjor över åkrarna och min kamera gjorde inte verkligheten rättvisa. Fick ett omedelbart sug efter att lämna staden för landsbygden. Så tyst. Och vackert.

Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-10

Den härliga morgonpromenaden ledde mig in på grusvägen som tog mig till Håkesgård.

Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-7

Dammen låg isklädd och trädgården var fylld av iskristaller.

Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-6      Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-12  Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-14

På innergården mötte alla djuren mig. Ankor, höns och duvor.

Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-5

Och en liten mus katten fångat samma morgon.

Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-15

Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-4

Marie började duka fram frukost och brygga kaffe. Men mitt i allt ville ankan Pausa ha mat och snacka lite.

Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-16

Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-13

Marie bjöd på blodapelsin och kiwi med tranbär, mynta och pumpafrön på. Gott!

Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist-3

Vi hade mötts upp för att skapa bilder och film ihop. En perfekt kombo. Krispig vintermorgon, kreativitet, skratt, varmt kaffe, vita duvor och glittrande åkrar.

Morgon_Hakesgard_Kristin_Lagerqvist

Hem kom jag med en mängd inspirerande foton som jag med glädje ska dela med mig av till er. Snart har jag till exempel knåpat ihop en liten tuturial på hur man ska binda den vackraste girlangen av grankvistar. Håll utkik här under veckan…

Önskar dig en härlig afton!