Hej på er.
Jag utlovade ett helt annat inlägg igår men jag fick en sådan där ögonmigrän igen så den texten gör jag klart till måndagen istället. Vi kikar på lite bilder från Skagen istället tycker jag.

Jag var där med min familj i november och det var så mysigt. En kortlek i handväskan så får man alla att lägga bort skärmar och fokusera på varandra och det är ju inte helt simpelt när man har med tonåringar att göra.

REn dag år jag fisksoppa till lunch annars var det en hel del smörrebröd. Bland det godaste jag vet!

Bröndums Hotell – längtar tills jag ska bo här nästa gång. Måste boka in resa till våren igen och då ta med min man. Strosa runt Skagen, äta smörrebröd i hamnen, cykla bort mot Grenen och den grå fyren och vandra ut längs stranden.

När sa ni att ni sätter in er gran? Det är ju lite delade meningar i den frågan minst sagt.

Så mysigt när alla hus står i juleskrud. Vårt torg i varberg har en mängd juleljus i träden som ramar in torget och mitt i står en gigantisk gran. ska ta bild och visa er. Har er stad mycket juleljus för att skapa stämning?

Sand på golvet. Lite svårt med dammsugaren här så killarna innan de slog sig ner och beställde Fish n Chips.
Önskar er en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *