Snön har smält bort här på västkusten och det är grått och ruggigt igen. Den härliga julkänslan som byggts upp inom har fått pyspunka och håller så sakteligen på att lämna mig. Vi gör listor på klappar till barn och andra nära, bockar av i kalendern och byter vatten i vasen för amaryllis. Jag gjorde två collage av julklappar. En i det lite väl drömmigaste laget med en rejäl prislapp och en lite mer rimlig. Får se vilken jag skickar till jultomten…

Skojar bara.
Vi börjar med den rimliga tycker jag.
-En stor glasburk full med god hemmagjord granola och ett handskrivet kort med receptet på om man kanske vill göra mer då man käkat upp hela burken.
-Ett besök på Göteborgs Konstmuseum är alltid uppskattat
– En prenumeration på Dagens Nyheter
– Sigge Eklunds bok Varulvsdansen har jag velat läsa länge.
Ett primuskök som man lätt bär med sig för att laga varm mat ute (jag har redan detta dock)
Vinternumret av Vouge Scandinavia – min kompis Sofia Jansson är med i en stor intervju kring hennes papperskonst.
Mjuka fårskinnstofflor vill man alltid ha.
– Ett brev med kärlekshälsning & en utflykt tillsammans till hemlig destination – packa med en korg godsaker och kläder för väder.
Kroppsolja från BETIYON med magisk doft.

-En sweatshirt från ANINE BING, jag har använt min från Björn Borg nästan varje dag sedan jag köpte den och det hade varit fint med ett ombyte.
En nyckelring att hänga runt halsen från By Malene Birger.
En röd mössa – vet att både TIGER och GANNI har.
-En skön och klassisk top i merinoull, By Malene Birger
-En resa till Abisko, nattåget dit och sedan snövandring, god mat, bastu och norrsken.
En otrolig ring från Bukowskis, jag har haft span på den här och auktionen avslutades igår utan att acceptpris var uppnått. Jag har satt som delmål i mitt företagande om att köpa mig ett smycke varje år jag går med bra resultat i bolaget. Det blir som en morot och ett minne för mig. Detta året la jag hela min utdelning i vårt nya hus i Frankrike så jag har inte kunnat prioritera ett smycke men man kan ju ha span ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Julklappar – kanske lite tips och några dyra drömmar

  1. hej,
    blir så inspirerad av det här med collage, gjorde dessa som barn (klipp och klistra från tidningar)
    Har du tips på någon bra app som inte kostar så mycket, eftersom jag bara vill använda den privat för att samla tankar kring kommande student och önskningar för året 2024.

    Läser din blogg ofta och gillar den, gillar även er podd 🙂 pch hoppas att ni får möjlighet att fortsätta med den.

    Önskar dig en fin dag!

  2. Hej! Tack för en fin och inspirerande blogg. Tacksamt för en som trivs med text! Vet inte om du är intresserad av den här typen av återkoppling, men för mig är det svårt att hänga med i den här typen av listor eftersom jag alltid läser från telefonen. Tänker att jag inte borde vara den enda? Och Det blir en fasligt massa skrollande upp och ner för att koppla rätt punkt till rätt bild. Hade varit så mycket bättre att ha texten i direkt anslutning till bilden, för nu väljer åtminstone jag att skippa inlägget helt för att det är så svårläst.