reklam för egen verksamhet

Det är fredag kväll och jag har suttit med bilder och filmer mest hela dagen. Ett litet avbrott då jag kastat mig in i bilen för att lokalisera en av produkterna som varit på villovägar och försvunnit i frakten – ett detektivarbete och mycket sökande v kollegor gjorde det till slut möjlugt för mig att knäppa en bild på mig själv i skymning iklädd en röd randig blus. Phu!
Den här lanseringen har verkligen varit på håret och det ska gudarna veta att det inte varit en räkmacka.

Men nu känner jag mig i fas och kan stolt säga att det blir lansering av våra finaste kläder någonsin denna söndag. Så välskräddat, genomtänkt och klassiskt. Precis så som jag vill ha det.

Tänk att det började snöa lagom till vi skulla fota vinter. Här log lyckans stjärna över oss i alla fall.

Emma Green , vårt nta anikte för KLco, var med oss i Tvååker och fotade.

Strålande – hon gör sig perfekt hos oss! Är så glad över att hon tackade jag då jag frågade. Den här blusen heter Kristin och är en av mina favoriter in kollektionen.

Västen Marina och byxan Theoni som bärs tillsammans med en äldre favorit i sortimentet – blusen Theoni i vitt.

Kolla på den här bilden. jag bi så oerhört stolt och glad över alla vackra detaljer. Ett otroligt hantverk ligger bakom detta. Skärpet lanseras i början av nästa år och jag är så glad över denna nyhet. En sådan kvalité och teknik på läderbälten finner man bara i de italienska bergen tänker jag… Ska berätta mera. Men fokus på släppet denna söndag nu istället.

Kjolen Marlene kommer i en röd randig kjol men jag tycker verkligen inte bara man ska tänka jul här – den är otrolig att abvända tillsammans med ett vitt linne till sommaren ju. Eller hur?

Men här ser du den med blusen Emma som kommer i råg och kanel.

Klänningen Sonja som så många visat intresse för sedan jag delade några bilder på Instagram. Roligt!
Inspirerad av min vän Marinas ställe Sonjas Veranda som förövrigt har julmarknad denna helg – TIPS!

Så fin visst?

Väldigt mycket Fröken Friman och Madicken över den här.

Vi fotade den i Marinas lokaler på Sonjas mellan frukost och lunch. Här är otroligt fint! Har i varit här? Nästa helg ska jag hit på julbord och då äter vi fösrt varmt och kallt, sedan går vi ihop i fackeltåg mot kyrkan och lyssnar på en julkonsert med Andreas Weise och sedan går vi tillbaka och äter sött med kaffe. Mysigt!
Hon är så påhittig min Marina!

Så fint med brallan. En klassiker som kan bo i garderoben länge.

Västen Marina kommer också i brunt. Visar er en bild på den randiga blusen imorgon. Ha en fin helg nu. Kram från mig.
Jo, just det, kläderna släpps här på söndag kl. 15.00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Lansering denna söndag – bildsvep på vad jag skapat