Godmorgon,

Jag är uppe med tuppen denna söndag och grejar i trädgården inför vår trädgårdslive med Hanna Wendelbo.
Två koppar kaffe har jag haft med mig ut men nu kurrar det i magen efter frukost och det låter som en och annan unge har vaknat i huset. De är en kall men otroligt vacker morgon – en bra dag för trädgårdsarbete.
Jag kommer greja lite hemma och ladda batterierna i min trädgård och sedan bege mig till jobbet för att styra upp ordrar hos KLco.
Nu är alla i familjen engagerade i vår lansering av den nya kollektionen –  med att packa, bära lådor och strukturera upp. Någon fixar fika och mat och någon annan viker ordersedlar – så skönt att ha en familj som jobbar ihop så här. Svärmor och mamma är ovärdeliga här.
Och så får ju femtonåringen en peng till moppen – win win.

Ja, den här kollektionen med linneplagg ligger väldigt nära hjärtat – jag har döpt den till “I min Trädgård” och plaggen är sedan uppkallade efter inspirerande kvinnor som korsat min väg genom åren. Lanseringen ägde rum under fredagen klockan tre och webbshopen hade så högt tryck de första minuterna så den la helt ner – panik, fick ringa vårt webhotell och be om extra resurser för att den skulle klara trycket. Kvart över var den uppe igen och efter bara ett par timmar var blusen på ovan bild helt slut… Jösses!
Vi var helt i chock och är det fortfarande – Nu är alla blusar helt slut.
Nu får vi beta av en sak i taget och jag har redan pratat med leverantören och frågat om det finns möjlighet att i alla fall sy upp de vita igen. De har just nu fullt upp med att sy de blommiga plaggen som kommer om drygt en månad. Vi får se – jag återkommer.
Förstår att många blev besvikna – får väldigt många mail och dm med frågor och jag beklagar verkligen att de inte räckte till er alla.

Har velat berätta mer här under dagarna och blogga om allt men jag har helt enkelt inte fått ihop timmarna på dygnet för att räcka på alla håll. Synd att bloggen fått lida  – så vill jag ju inte ha det.
Nu är jag tillbaka och planerar massa skoj att posta. Har ni förresten läst färdigt boken Skuggjägaren för Bokcirkeln? Sjukt spännande!! Jag har några timmar kvar – jag lyssnar samtidigt som jag jobbar, är ute med hunden eller är i trädgården.

Men hallå – så mycket har hänt denna veckan och ett av de absolut bästa är att körsbären blommar.
Detta, varma kramar från lillebror och kalla bad vi bryggan lägger ett extra mjukt fluff i bröstet.

Nu ska jag utfodra familj med gröt och stekta kaneläpplen och sedan ska jag smyga ut i trädgården igen.
Tack till alla er som har skickat mig massa kärlek under vecka – ni anar inte vad det betyder. Stort tack!

Kommentarer till “Lansering, körsbärsblom, trädgård och tack!

  1. Åh vill också bada, har inte vart i sen i tisdags, men fick som som väntat, covid eftersom vi hade det i familjen, så får väl vänta någon dag till. Mår jag bra och trycket över bröstet försvinner och jag får vara i fred vid bryggan 😉 hoppar jag mig i. Tur jag har en sjö ganska nära också som alternativ. Ha en fortsatt fin söndag.

Kommentarer stängda