reklam för mitt eget företag

Vaknar upp i Blekinge denna morgon – tidigt som vanligt. Det är på gott och ont det där med mina tidiga morgnar…

Jag satt uppe och jobbade till sent igår och hade behövt sova till väckarklockan ringde för att kunna kunna maxa mig själv idag. Men men…så kan det gå ibland.
Det löser sig – några extra koppar kaffe så är jag på banan.

Vi är på Hoby Kulle Herrgård för att fota KLco senaste kollektion som har lansering i slutet av veckan. Så nu jobbar vi verkligen mot klockan. Igår fotade vi under hela eftermiddagen och kvällen, när solen gick ner satte jag mig med nästa skift och redigerade alla foton. Blev så glad över resultatet så jag vill gärna visa er.
Vad tycker ni, lite franskt? Jag tycker det är lite Mimi Thorisson över detta.

Miljöerna här på herrgården är fantastiska. Tove och Benjamin, som har stället, har verkligen skapat en fantastisk plats att besöka och när jag sa att jag skulle hit och jobba igen blev det nästan tårar runt matbordet hemma – så orättvist, barnen vill ju också bo över i “det stora rosa slottet.”

Vi lanserar byxor, blusar, kjolar, shorts och t-shirts – hela kollektionen är i 100% europeisk linne.
Välskräddat och vackert – feminint och klassiskt. Precis så som jag vill ha det i min egna garderob.
Ni anar inte hur glad jag blir när jag ser alla fina bilder ni delar då ni bär KLco, blir så stolt!!! En dag hade Victoria Skoglund på sig den randiga blusen Mildred i Nyhetsmorgon på Tv4 – då trodde jag att jag skulle ramla av stolen! Herregud vad stolt jag blev!

Har såklart beställt in fler av denna blus eftersom mailkorgen blev helt full av frågor kring blusen kring programmet – kul!! Vi har många trädgårdsprofiler som gillar våra förkläden och blusar – det glädjer mig verkligen,

Men nu kommer alltså kollektionen utökas med ännu mer plagg. Linnebyxorna är väldigt sköna och kommer i en ljusare olivgrön kulör och i vår populära honung.

Blusen och byxorna tillsammans är en fantastisk kombination tycker jag. Det är bekvämt men samtidigt väldigt dressat.

Vi fick sällskap av den här lilla godbiten.

Ser ni hur vi skapat en ny sorts blus med Mildred som grund? Den här är nättare i ärm, har mindre vidd över byst och mage och har en smockad krage. Dubbla knappar gör en elegant och vacker detalj på blusen. Har du redan en Mildred i din garderob och är sugen på den här så ska du tänka på att denna är lite mindre i storleken över och inte lika oversized.

Nütie har small och jag med, men min vän Anna som kan ha både small och medium hade nog helst valt en medium sa hon när vi hade provning av det nya.
Den här kommer i vitt, grön rand och vid nästa släpp kommer den även i vårt nya småmönstrade linnetyg.

Nä, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och gör mig iordning för en ny dag full av fotografering. Vi har spanat in vinden och har en plan kring att hänga blommor från taket…
Vad tror ni, får vi ihop detta?

På fredag klockan 15.00 lanserar vi vår nya kollektion hos KLco,

 

Kommentarer till “Fotografering med Nütie hos Hoby Kulle Herrgård

 1. Önskar att ni gjorde kläder också i min storlek, extra small. Jag är liten, 155 cm och väger under 50 kg trots att jag är medelålders och tränar på gym (försöker bygga muskler). Så storleken small är alltid lite för stor för mig, sitter tyvärr inte snyggt. Har ni planer på att utöka storlekarna? Gillar stilen på era kläder och också materialet!

 2. Men så fint! Så snygga kläder och magiska bilder. Har sett dina fina bilder av fotningen på insta också. Du är fantastisk!

 3. så ljuvliga bilder!!! och inte minst ljuvliga kläder!!!! Jag tror jag ska beställa ett linneplagg, ska välja det med omsorg så att det blir rätt. Har lite begränsad ekonomi så när jag väl köper ett kvalitetsplagg ska jag suga på karamellen och vårda plagget ömt så det håller länge.

 4. Gillar blus med kortare ärm och byxa i honung. Så svalt och somrigt. Vackra bilder . Kommer .. 🌸🌸🌸🌸🌸

 5. Åh så spännande! Var görs dina kollektioner? Krymper plaggen mycket i tvätt? En annan fråga! Hur gjorde ni där hemma när du hade covid i vintras? Hur löste ni mat bla? 😅 min man har fått covid men jag var negativ, har heller inga symtom, ännu, sonen blev hängig igår så det blir väl att testa honom och mig en gång till! Nu beställde jag just mat fr city gross men svågern får hämta! Så jobbigt, jag får ju inte ut och handla! Vart hemma hela veckan då min chef inte velat träffa mig pga ev covid. Nu vet vi ju att det var det hos mannen. Känner du dig ok nu? Mitt i allt detta bråkar min man med för högt blodtryck läkaren inte får bukt på, skadad häl som ska opereras inom 3 månader och vårt tak som skulle ha börjat läggas om för veckor sedan. Går bra nu…😩 så nu har jag grinat färdigt! Dina sidor är extra glädje just nu!

  1. Hej. Så jobbigt för er – allt på samma gång…
   Vi hade föräldrar som ställde mat utanför dörren och satt i karantän som restriktionerna föreskrev, jag var dock sängliggandes i tolv dagar och var rätt kass – tröttheten höll sedan i sig drygt två månader så det var rätt jobbigt.
   Krya på er!!

   1. Oj du var ju riktigt dålig! Hoppas du har kraften tillbaka. Nu har jag ett tryck över bröstet o huvudvärk så det är väl min tur nu…🤪

 6. Sjukt fina kläder hoppas du har beställt stort lager! De brukar ju ta slut i ett nafs💕

  1. Haha – hoppas det, vi har tagit alla pengar vi har och lagt på detta. Håller tummarna för att det blir en succé nu. 🙂

Kommentarer stängda