Mycket har hänt i våra lokaler det senaste året och här kommer en liten kik på hur det ser ut sedan vi ändrade om och gjorde plats för den nya kollektionen.

Här har jag hängt upp Hanna Wendelbos original som hon skapat för denna kollektion, Lemholt & Bergmans konst och grejer jag hämtat från naturen.

Jag har delat in allt i olika delar i butiken och färgkoordinerat som jag gillar.

Vår kära tehylla har ny japansk keramik på hyllorna.

Är så nöjd med de fina teburkarna och våra kommande tesorter kommer även de packas i dessa burkar.

Ännu mer keramik på hyllorna och ett skåp som har flyttat på sig.

Pelargonsäsongen är igång och Mårbacka har såklart flyttat in igen.

Ja, köket och kassadisken får jag visa er en annan dag. Men lite har hänt sedan jag bloggade om denna plats sist -inte sant?

Lokalen används till både det ena och andra – jag har haft en hel del coaching av företag här det senaste och så kör jag en del digitala föreläsningar. På fredag deltar jag i ett webinar och pratar om mitt arbete för både politiker och andra på Karlskronas kommun.
Vi har en tjej som gör yoga här nu under vissa tillfällen och så har vi öppet onsdagar och lördagar. Vi planerar en hel del events men väntar tills restriktionerna lättar och fler är vaccinerade innan vi släpper datum och biljetter.

ja, det var det. Vill passa på att tipsa om att jag har två live denna vecka förresten – med tema pelargon. På torsdag är jag i Fjärås och pratar med Maria där om deras pelargonodling ihop med Blomsterfrämjandet och på söndag är jag hos Mårbacka i Värmland, Selma Lagerlöfs trädgård och gör live med Hanna Wendelbo.

Händelserik vecka – hoppas jag mår lite bättre när jag vaknar imorgon och är full av positiv energi inför allt detta,
Sköt om er.

Kommentarer till “Just nu – i lokalen och lite annat

  1. Välkommen till Värmland!! Ser fram emot att se live från Mårbacka!🍀

Kommentarer stängda