lately 2_Kristin_Lagerqvist-6

Så kul med mitt jobb, ingen dag är den andra lik. Och eftersom jag har dragit ner på uppdrag och jobbar mindre nu så kan jag verkligen uppskatta saker mer känner jag.
Ingen stress. Det har jag lovat.
Och alla som säger “du verkar ha så mycket att göra” får ett ganska lojt svar för jag har nog aldrig fyllt mina dagar med så mycket lugn i hela mitt liv. Jag packar varor till butiken, svarar på mail, jobbar med blogg och bilder till kunder, tar en lång promenad på lunchen längs havet och kanske till och med blundar på soffan en stund.
Vi kikar lite på vad som hänt under den senaste veckan tycker jag…

Jag mötte upp Jenny Segergren som driver Modepodden och Fredrik Larnemo på Recordia för att spela in en podd. Vi pratade om Varberg och havet och därför passade ju ett dopp bra.

lately 2_Kristin_Lagerqvist-7

Vet inte riktigt hur genomtänkt det var. Mitt i vintern och regn. Eftersom de hade massa utrustning med sig så försökte vi gömma oss under tak på John’s Place under inspelningen.

lately 2_Kristin_Lagerqvist-9

Och sedan tog vi ju faktiskt ett dopp. Jag dök inte i direkt… fy bubblan var långgrunt det är i Apelviken. Ingen bastu heller. Lovar att länka detta avsnitt när det kommer ut.

lately 2_Kristin_Lagerqvist-8

En dag var jag i Maries butik och köpte fina grejer till min trädgård.

lately 2_Kristin_Lagerqvist-3

En annan dag fotade jag en vacker tjej vid Subbe Fyr. Vi hade en magiskt ljus och fick ihop en  fin serie bilder.

lately 2_Kristin_Lagerqvist-4

Och detta igen. My god. Varje gång jag håller på med papper så ser det ut så här i flera dagar hemma hos oss. Eller så har jag lagt allt i högar på golvet i kontoret. Sedan går jag runt och suckar och tycker synd om mig själv. Får världens ångest av sådant här. Inga konstigheter egentligen. Kvitton ska ju bara samlas in, fakturor printas ut, sorteras och lämnas till revisorn. Tack världens bästa man och revisor som hjälper mig med allt annat. Med två bolag blir det en hel del och det bästa är ju såklart att jag fokuserar på det jag är bra på.

Tips! Skaffa en bra revisor om du är egenföretagare. Tid är också pengar, så ta hellre ett jobb extra och gör något du brinner för istället för att sitta med sådant här. Vi är bra på olika saker helt enkelt.

lately 2_Kristin_Lagerqvist-5

Apropå ekonomi och affärer. Min man är ekonom och det var ju lite lustigt och skoj att det faktiskt var Jag som hamnade på omslaget till Hallands Affärer denna månad. I tidningen fann man en intervju om mig och min “krokiga men kreativa karriär”.
Riktigt roligt och jag vill tacka så mycket för all positiv feedback från människor i min hemstad som tagit del av artikeln.
Förstår att det är många som undrar vad man egentligen håller på med. Bloggare liksom…  kan man jobba som det…?

lately 2_Kristin_Lagerqvist-11

En dag så öppnade vi en julklapp som härliga Madelene Ek på EkPr skickat. Vilken lycka! En jultröja att designa själv. Detta kan man ju göra av andra avlagda plagg där hemma. Kanske står vi där på julaftonsmorgon med varsin glittrigt festlig tröja med granar och tomtar på…

lately 3_Kristin_Lagerqvist

Och sist. Men sannerligen inte minst. Vackraste Hannah Lemholt har öppnat sin alldeles egna printshop i veckan. Hurra! Denna ödmjuka talang som har både orden och blicken skapar magi. Önskar henne all lycka och framgång!
Har ju redan några av hennes verk hemma och jag har en känsla av att det kommer bli fler. In och kika vetja.