mir_krick_Kristin_Lagerqvist-8

Mir och jag möttes upp i veckan för att skapa en julhälsning för For Good Luck. Det blev en saligt rolig röra i det bildmaterialet. Kikar man på det i en serie så ser det ut så här.

Här har jag ställt kameran på stativ och använder självutlösare med timer.
Jag försöker ställa in skärpedjupet och fokus här så det ska vara bra när Mir kommer. Hon blev akutkissenödig. Inte helt ovanligt för henne..

mir_krick_Kristin_Lagerqvist

På plats. Strike a pose.

mir_krick_Kristin_Lagerqvist-2

Vi skojade lite över Mirs hår som utstått både det ena och andra i helgens husrenovering.

mir_krick_Kristin_Lagerqvist-3

Kanske skulle vi göra en fläta? Eller sätta upp det på något annat sätt.

mir_krick_Kristin_Lagerqvist-4

Ok, en knut på huvudet fick det bli.

mir_krick_Kristin_Lagerqvist-5

Eller nä. Vi testar med nedsläppt och liten knut istället… hahaha…
Jag är i alla fall glad över att vi fick ett kort som funkade och att jag fick iväg det där nyhetsutskicket så vi kan fortsätta packa alla hundratals klänningar och smycken till er som gillar våra grejer i butiken och vill ha dem innan jul. Också mycket glad över att mitt efterlängtade visum kom idag så vi kan ta oss iväg till Indien på ny inköpsresa vid årskiftet.

mir_krick_Kristin_Lagerqvist-7

Har passat på att hämta ett gäng julklappar på posten.

mir_krick_Kristin_Lagerqvist-6

I ett av paketen låg det två adventsbarn av Lisa Larsson från Rörstrand. Kan inte tänka mig någon mer passande gåva just idag på Lucia. Tack!

Nu har vi lussat färdigt för idag och jag ska sätta mig med fötterna högt och dricka en kopp glögg med min man och kika på det här luciafirandet. Riktigt stolt över att det är inspelat i Varberg. Fin kväll till dig.