Detta är ett inlägg om min egen verksamhet

Vet ni?  – jag har ju lanserat en butik och en webbshop under den senaste veckan.

Jag är både stolt, glad, tacksam och lite mör. Det har varit mycket jobb såklart och det är klart man har varit lite spänd över hur allt ska landa. Kommer tekniken funka – kommer folk förstå konceptet – kommer de vara nyfikna på vårt te? Vad kommer vara populärt och vad kommer inte sälja?

Nu när jag tittar lite i backspegeln och ser över hur jag lagt upp våren inför lanseringen så är jag väldigt glad över att jag började bygga varumärket, inredde den fysiska miljön och delade mina tankar kring mjuka värden innan jag delade sortimentet.

Tusen tack till alla vänner, kollegor och följare som stöttat, peppat och delat KLco i era egna kanaler. Är ödmjukt tacksam.

Jag behövde inte vara orolig för teförsäljningen – i lördags sålde jag nästan slut på min favorit och då har vi bara haft öppet i några dagar.
Så nu ska jag sätta mig och beställa mer jag inte blir utan denna sommar. Vill ju kunna brygga mängder av kallbryggt te som ni ska få smaka på.

Det ska jag berätta mer om en annan dag – hur man gör kallbryggt alltså.

Nu  ska huvudet nå kudden för några timmars sömn. Hoppas ni haft en fin helg:

Och du – vill du spana in den nya sidan så finner du den på KLco.se

Kommentarer till “Lately – Lansering och så

  1. Du har fått så fint inne på din KLco (har bara besökt webben, men förstår ju att det är ännu finare i lokalen)!
    Berätta gärna mer om kallbrygd te, jag är jättenyfiken!
    Kram

Kommentarer stängda