friggs_kristin_Lagerqvist-2

I samarbete med Friggs  har jag fått smaka mig igenom en del av deras nya serie av premiumteer.
Teer som är nyttiga, ekologiska, har goda smaker och med riktigt fina råvaror. Dessutom är förpackningen 100% återvinningsbar.

Jag fann två favoriter direkt. Jag älskar Chai och dess kryddiga  smak, speciellt denna årstid.

friggs_kristin_Lagerqvist-5

Jag kokade upp soyamjölk med en tepåse Kryddig Chai. Sedan vispade jag mjölken ordentligt, tillsatte en skvätt varmt vatten, lite honung och kanel. Så gott! Världens bästa kvällsdryck då den är helt utan koffein.
Funkar givetvis med vanlig komjölk också.

friggs_kristin_Lagerqvist-3

Ett annat te som fick mig på fall var Matcha Citronmeliss. Har aldrig druckit matcha innan men var väldigt nyfiken på det. Jag älskar ju grönt te så var säker på att detta skulle passa mig.

Matcha är hela, torkade och fint pulveriserade gröna teblad som inte silas bort vid tillredning.
Matcha är en superfood fullproppad av antioxidanter och något av det nyttigaste du kan dricka. Det är både avstressande och uppiggande eftersom det innehåller L-teanin och koffein. Matcha innehåller även fibrer och klorofyll, samtidigt som det är rikt på bland annat vitamin C, selen, krom, zink, kalium och magnesium. Wow!

friggs_kristin_Lagerqvist-4

Supergott! Dricker en stor kanna om morgnarna nu.
Först en halv liter varmt vatten med pressad citron i. Sedan yoga en liten stund. Därefter ett ägg eller smoothie och massa te.
En bra start på dagen.

friggs_kristin_Lagerqvist

Undrar om du hittar någon favorit.

Detta är ett inlägg som presenteras i samarbete med Friggs.