Sofia, från bloggen Mokkasin, och hennes familj var på besök förra veckan och med sig hem tog de en av våra killar. Så just nu är jag upp i Katrineholm och hämtar hem honom. Vaknade nyss i ett drömmigt rum bredvid liten Igor på madrass. Med William Morris på väggarna och vansinnigt fin fotokonst. Blir så inspirerad. Men innan jag postar något härifrån så måste jag ju först berätta hur vi hade det när deras familj var i Varberg.

Vi åkte till Strömma Farmlodge, såklart.

God lunch och mysig stund.

Nomi provade ett par shorts och jag spanande på en jeansjacka jag hade sett några dagar tidigare. Ett litet öga föll också på några tallrikar med fiskar på.

Ett perfekt ställe att gå på upptäcksfärd.

Sofia och jag fotade fikan i sant bloggmanér.
Kristo, Sofias man, knäppte den här bilden, hahaha…
Kristo står får övrigt i köket och bakar hamburgerbröd till dagens lunch just nu. Och igår åt vi världens godaste pizza som han gjort på en pizzasten på grillen…
Kommer aldrig få barnen härifrån!

Vi hade köpt lite av allt möjligt så det var bara att hugga in med varsin gaffel.

Igor hade simskola på eftermiddagen så hälften av oss drog till Simstadion som ligger vid Fästningen i Varberg. Här är vattnet uppvärmt havsvatten från salta Kattegatt utanför och det finns ett litet hopptorn och en trampolin. Perfekt ställe att bada på om man har en lite blåsig dag och inte vill hänga på stranden. Bra för motionssimmare också. Min man brukar vara här vid 6-snåret med några andra morgonpigga, om de inte simmar i havet utanför vill säga…

Efter bad blev det god smoothie hos Malin på Juice & Yoga i Kärleksparken.

Det var något med en utlovad klubba som blev kvar i bilen. Svårt att komma över och det sirades ett tag. Bästa bänken att vara ledsen på tyckte jag och knäppte av en bild lite sådär i smyg.

Parken har något för alla.

Sofia och jag grottade ner oss i denna bok, Häxans Trädgård. Så spännande!

Och otroligt vackra bilder. Ska klicka hem.

Jag beställer alltid mIss Daisy. Viggo tog Kärleksdröm tror jag…

Sedan fick alla gå på lina. Himla roligt!

Nomi och dagens budskap. Barnen och våra män kommer verkligen strålande överens. Så roligt att vi kunde para ihop alla, tycker ju så mycket om Sofia.

Och så badade vi varje morgon och köpte färskt bröd på Kustbageriet också såklart. Vi hann inte med någon surf, men lunch på John’s och en tur upp på Fästningen fick gänget. En riktig Varbergs-tur!