Hej,
Jag tog med mig kameran ut i trädgården denna lördag. Min familj stack iväg och fiskade efter frukost så jag satte en podd i öronen och drog ut i och jobbade i trädgården.

Jag har faktiskt inte lämnat trädgården på hela helgen – inte ens varit och tagit ett dopp i havet. Så himla skönt att vara själva och inte träffa någon alls.

Istället för att jobba med Klco så har jag städat, tvättat inne i huset och fixat här ute. Det har varit bra vila för mig som nog faktiskt jobbat lite för mycket det sista. Barnen njuter av sommarlov och det har gjort under för humöret i familjen. Alla är hjälpsamma och glada.

Enda tråkiga är att vi inte träffar vår största kille så mycket längre då han bor i Stockholm sedan början av året.  Känns smått surrelisktiskt att jag varit mamma i 21 år och det känns stort att ha ett barn som självständigt finner sin egen väg och liv i en stad så långt borta från mig. Allt har sin tid.

Hönorna har hållit mig sällskap och krafsat runt bland plantorna efter mask. Det är inte de enda som gör har jag märkt… 14-åringen och hans vänner har också legat på knä efter mask till fisket i veckan.

Midsommarkläder på tork.

De här är så vackra. Att samla på tygservetter från loppis är ett varmt tips – håll utkik i sommar.

Trädgårdssbuketten fick flytta ut i köket.

Ja, det händer inte så mycket spännande att skriva om egentligen.

Eller jo, det händer ju massor i och för sig.
Jag har två roliga jobb på gång som jag ska fota material till nu i början av veckan – ett om tips i Halland och ett om mitt växthus.
Sedan ska jag försöka kicka igång KLco såklart och så ska jag berätta om ett speciellt te vi tagit fram , tjejerna på We are Laja och jag.

Hoppas ni haft en lika mysig och mjuk helg som mig och att ni fyllt den med sådant ni mår bra av.
Missa inte dagens live på IG-tv med Hanna Wendelbo och mig förresten – vi lämnar tips om vilka trädgårdar man bör besöka nu under semestern och andra resetips.

Mitt under direktsändning flög det in en humla under min klänning så jag fick kasta mig upp och dra av mig den.. hahaha. Helt galet. Allt gicl dock bra och jag tror att sändningen blev ok ändå. Så roligt med all positiv feedback kring våra Trädgårdslive på söndagarna. Stort tack!

 

Kommentarer till “Midsommarhelgen

  1. Hej, såå fint och inspirerande trädgård. Vi är precis i poolbyggartagen, färgen på er liner har du något namn el nr på den, så fint turkost vatten 🙂
    Tack för fin blogg!

  2. Hur går det med hönorna inne i din fina trädgård? Är själv hönsägare sedan i höstas samt trädgårdsintresserad, och visste att den kombon kanske inte var den mest lyckosamma i världen… men inbillade mig någonstans att “mina hönor minsann skulle vara annorlunda!” Fjorton psykbryt och 80% söndertrasade småplantor senare så har jag gett upp och lindat in alla rabatter och pallkragar i högt hönsnät, fult som stryk såklart, men men 😀 är dina små trädgårdsmarodörer med, eller lyckades du få undantagen som bekräftar regeln?

  3. Ha ha😅Det var en rolig live-sändning🌺🌸
    Jag dammsuger ju loppisarna efter just servetter nu…..(innan turisterna kommer)
    Snart i ett linneskåp hos dig🥰

Kommentarer stängda