Jag sitter på ett tåg som tar mig genom ett snöklätt Sverige. Det är som att uppleva en vacker vintersaga att vila blicken ut genom fönstret. Jag är så kissnödig så jag vet inte vart jag ska ta vägen men har både dator, poddutrustning och allt annat vid min plats och tycker alltid det är lite jobbigt att plocka ihop och ta med till toan… Kikar runt, vem kan hålla ett öga? Människor är oftast vänliga och inte så stöldbegärliga väl? Men det är bara jag och tre män i min vagn så jag sjunker ner i min grafiska profil istället.

Senare:
Jag tog mod till mig och frågade om de kunde kolla mina grejer.
Därefter  jobbade jag bort ett par timmar, åt ett kokt ägg, min apelsin och valnötterna jag tog med. Nu sitter en tysk man framför mig och delar samma bord. Han knappar på sin dator, gör mycket grimaser och gäspar ofta. Det luktar illa när han gör det så jag trycker mina apelsindoftande händer upp mot näsan och stirrar på klockan. Hur långt är det kvar? Det har redan börjat skymma och det känns som jag åkt tåg hela dagen. Allt började med att jag sprang ner mot stationen utan att ha prioriterat biljettköp. Kastade mig in i tåget och drog upp appen för att klicka hem biljett mellan Varberg och Göteborg – men då funkade inte appen. Efter många om och men så blev det köp och sedan även köp mellan de nästa stationerna också. Men se då visade det sig när jag stod och glodde på de stora  skärmarna på Göteborg tågstation att jag lyckats köpa biljett som gick från Stockholm och tillbaka till Göteborg… Ghaaaa! Men snälla nån. Fixade ny biljett och satte mig på ett tåg som ropar ut försening på försening. Och jag som ska hinna podda på hotellet innan middagen.
Nu gäspar han igen. Jag vill åka hem.

Men nu pratar vi om roligare saker. Jag har en ny header och det är min fantastiska vän Jennie Blomkvist som står bakom mästerverket, Men va i helvete – jag måste nog byta plats för nu kan han liksom inte sluta gäspa och det luktar kattbajs runt hela mig….

I alla fall. Hon har skapat headern av två bilder på mig. Ett från mitt franska hem och ett från Varberg – så att de båda världarna ska gifta sig. Så nöjd med resultatet! Vad tycker ni?

Finns så mycket att vara tacksam över. Jag ska försöka tänka på det resten av färden här nu.
Läste ett så bra inlägg om tacksamhet på Elsas blogg idag – läs du också.

Ha en fin vecka nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Min nya header – ett fantastiskt konstverk

  1. Haha, du e rolig du, kattbajs. Vilken äcklig frukost han hade satt i sig. Bättre med apelsin, mycket bättre😂🫶

  2. Usch vilken otrevlig tågresa. Fick själv byta plats på ett öresundståg för ett tag sedan pga en äldre man som STANK löksvett så fort han rörde sig. Bläää.